×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΚΟΥΙΖ: ΠΟΣΟ NESBOMANIAC ΕΙΣΑΙ;
09/09/2020
ΚΟΥΙΖ: ΠΟΣΟ NESBOMANIAC ΕΙΣΑΙ;
Μετρώντας αντίστροφα μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου που αναμένουμε με μεγάλη προσμονή το νέο συγκλονιστικό θρίλερ του Jo Nesbo ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας για τον θρυλικό συγγραφέα και τον διάσημο επιθεωρητή του Χάρι Χόλε. Παίξε και κέρδισε!

Το νέο βιβλίο του Jo Nesbo με τίτλο Το βασίλειο θα το δούμε να φιγουράρει στα ράφια των ελληνικών βιβλιοπωλείων από τις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το εκδοτικό γεγονός της σεζόν για πολλές χώρες στον κόσμο, αφού ο δημοφιλής συγγραφέας έχει πλέον ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε πωλήσεις. Η αναμονή και ο ενθουσιασμός συνεχώς μεγαλώνουν πλησιάζοντας προς την πολυαναμενόμενη έκδοση. Καθώς μετράμε τα δευτερόλεπτα μέχρι την κυκλοφορία του νέου συγκλονιστικού θρίλερ του βασιλιά της αστυνομικής λογοτεχνίας, ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας με ένα πρωτότυπο κουίζ.

Πόσα στ’ αλήθεια ξέρεις για τον Jo Nesbo και τον σκοτεινό κόσμο του Χάρι Χόλε; Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις. Όσοι/ες απαντήσετε σωστά και στις 10 ερωτήσεις θα μπείτε σε κλήρωση η οποία θα αναδείξει τρεις τυχερούς/ές που θα κερδίσουν τη μοναδική κασετίνα με τα τρία must read ψυχολογικά θρίλερ του Jo Nesbo: Ο γιος, Μάκβεθ, Κυνηγοί κεφαλών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και οι νικητές στο www.metaixmio.gr. Ξεκίνα λοιπόν! Για να δούμε το σκορ σου!