×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ READING CHALLENGE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
25/06/2020
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ READING CHALLENGE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Πόσα βιβλία μπορείς να διαβάσεις σε δύο μήνες; Ένα, πέντε, οκτώ ή και είκοσι; Θέσε έναν στόχο και γίνε πρωταθλητής/τρια της ανάγνωσης. Σίγουρα θα βγεις κερδισμένος/η!

Τα σχολεία ρίχνουν αυλαία σε μια σχολική χρονιά διαφορετική από όσες είχαμε συνηθίσει. Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε ακόμη πού και πώς θα κάνουμε διακοπές. Αυτό το καλοκαίρι που είναι λίγο αλλιώτικο από τα προηγούμενα, με τα περισσότερα camp και τις κατασκηνώσεις κλειστές, εμείς σου έχουμε τη λύση! Σε προ(σ)καλούμε σε ένα αναγνωστικό ταξίδι που θα σε ενθουσιάσει. Είναι μια ευκαιρία να διαβάσεις νέα βιβλία και να «προκαλέσεις» τον εαυτό σου αλλά και τους φίλους σου για να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς και να ανακαλύψεις καινούργιους κόσμους. Κυρίως όμως να ευχαριστηθείς και να διασκεδάσεις. Γιατί πάντα υπάρχει κάποιο βιβλίο για σένα που σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Τι είναι η αναγνωστική πρόκληση (
Reading Challenge) για παιδιά;
Είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους μικρούς αναγνώστες από 5-12 ετών και σε προ(σ)καλεί να διαβάσεις βιβλία που εντάσσονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Ετοιμάσαμε 20 κατηγορίες και αφήνουμε σε σένα τον στόχο που θέλεις να πετύχεις.

Γίνε πρωταθλητής της ανάγνωσης

  • Εάν καταφέρεις να διαβάσεις 10 βιβλία θα είσαι χάλκινος/η νικητής/τρια.
  • Εάν καταφέρεις να διαβάσεις από 11 μέχρι 15 βιβλία θα είσαι ασημένιος/α νικητής/τρια.
  • Εάν καταφέρεις να διαβάσεις από 16 έως 20 βιβλία θα είσαι χρυσός/ή νικητής/τρια.

Σημασία έχει να χαρείς τη διαδρομή, τη διαδικασία επιλογής των βιβλίων και την ανάγνωση. Γιατί τελικά όλοι θα είστε πρωταθλητές της ανάγνωσης.

Πώς θα συμμετάσχω
Πατώντας ΕΔΩ θα βρεις τη λίστα με τις κατηγορίες του challenge. Αν θέλεις μπορείς να την εκτυπώσεις για να σημειώνεις όσες κατηγορίες ολοκληρώνεις. Για να σε διευκολύνουμε και για να μη χαθείς στο χάος των αμέτρητων βιβλίων που υπάρχουν στον κατάλογό μας, σου δίνουμε κάποιες προτάσεις ανά κατηγορία, ενώ σε μερικές κατηγορίες θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και θα κάνεις ό,τι σου λέει το ένστικτό σου. Φυσικά, η τελική επιλογή είναι δική σου, ενώ στο site μας θα βρεις ακόμα περισσότερα βιβλία.
Εάν είσαι έτοιμος/η για την αποστολή σου, είναι απαραίτητο να δηλώσεις συμμετοχή  συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω, μέχρι τις 25 Ιουλίου 2020. Μην ξεχάσεις εκτός από τα στοιχεία σου να σημειώσεις και πόσα βιβλία βάζεις ως στόχο. Η αναγνωστική αυτή πρόκληση αφορά βιβλία μόνο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.



Πότε τελειώνει το καλοκαιρινό reading challenge;
Η αναγνωστική πρόκληση ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου 2020. Τότε θα λάβεις ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από εμάς για να μας πεις πόσα βιβλία κατάφερες να διαβάσεις και ποια. Για να κάνουμε περισσότερο διασκεδαστική τη λήξη του παιχνιδιού θα σου ζητήσουμε τη γνώμη σου και να μας γράψεις την τελευταία πρόταση του βιβλίου (αυτή που βρίσκεται στο τέλος το κειμένου, όχι στο οπισθόφυλλο).
Και τώρα θα μας πεις: «Αυτό ήταν»; Όχι βέβαια. Όλοι θα λάβετε ένα αναμνηστικό για τη συμμετοχή σας «Καλοκαιρινό Reading Challenge 2020», ενώ κάποιοι τυχεροί/ές που θα αναδείξει η κλήρωση θα κερδίσουν βιβλία, σχολικά ημερολόγια και συλλεκτικά δώρα-εκπλήξεις.

Tips
Όσο διαρκεί το Reading Challenge μπορείς να μας στέλνεις φωτογραφίες των βιβλίων που διαβάζεις, τη γνώμη σου γι’ αυτά ή ό,τι άλλο σκεφτείς στο e-mail paidiko@metaixmio.gr. Μια επιλογή αυτών θα  δημοσιευτούν στα social media. Πού ξέρεις; Μπορεί να δεις και τη δική σου φωτογραφία να φιγουράρει στο Instagram.

Μην ξεχνάς τον βασικό στόχο: Να το διασκεδάσεις, να περάσεις δημιουργικό χρόνο ανακαλύπτοντας νέους κόσμους και ταξιδεύοντας με τη φαντασία σου μέσα από τις εικόνες και τις λέξεις. Γιατί η ανάγνωση είναι πάνω από όλα χαρά και απόλαυση. Οπότε μην περιμένεις. Θέσε τον δικό σου στόχο και ξεκίνα το διάβασμα.