×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Η ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΟΝΑΥΤΕΣ» ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
30/09/2022
Η ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ «ΙΣΤΟΡΙΟΝΑΥΤΕΣ» ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Αναζητήστε το νέο βιβλίο με τίτλο «Περιπέτεια στην αρχαία Αίγυπτο»
«ΙΣΤΟΡΙΟΝΑΥΤΕΣ»
Η σειρά βιβλίων που θα κάνει τους μαθητές σας να δουν την Ιστορία αλλιώς!
 
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Επικοινωνούμε μαζί σας με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου βιβλίου της σειράς «Ιστοριοναύτες» της Φράνσις Ντέρκιν, με τίτλο Περιπέτεια στην αρχαία Αίγυπτο. Ένα βιβλίο με μια ιστορία σε μορφή κόμικς, γεμάτο γνώσεις και δραστηριότητες, που θα κάνει τους μαθητές σας να δουν με άλλο μάτι το μάθημα της Ιστορίας και να αντιληφθούν την αξία της μελέτης του παρελθόντος.

 
 
Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην αρχαία Αίγυπτο
Φράνσις Ντέρκιν
Εικονογράφηση: Γκρέις Κουκ

Σελίδες: 80 / Τιμή: 9,90 €

Οι Ιστοριοναύτες ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στην αρχαία Αίγυπτο, και χρειάζονται τη βοήθεια των παιδιών από 7 ετών για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος. Οι μικροί αναγνώστες βλέπουν την Ιστορία να ζωντανεύει, μαθαίνουν ένα σωρό πράγματα για την αρχαία Αίγυπτο και διασκεδάζουν με τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται σε αυτό το υπέροχο βιβλίο.
 
Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

Το συγκεκριμένο βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό και μπορεί να αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα διδασκαλίας τόσο στο πλαίσιο της φιλαναγνωσίας όσο και ως συμπληρωματικό εργαλείο για το μάθημα της Ιστορίας. Παράλληλα με την ανάπτυξη της φαντασίας και την καλλιέργεια της γραπτής έκφρασης (διδασκαλία της Γλώσσας), μπορεί να εμπλουτίσει τις ιστορικές γνώσεις των μαθητών και να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον τους για την Ιστορία.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Το βιβλίο από τη μια προσφέρει στα παιδιά χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή στην αρχαία Αίγυπτο και από την άλλη φέρνει την Ιστορία κοντά τους μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια.
Δείτε παρακάτω ορισμένα παραδείγματα.
Συνταγή για αιγυπτιακές πίτες
Κουίζ
***

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, διαδικτυακές εκδηλώσεις με συγγραφείς και άλλες δράσεις φιλαναγνωσίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (Τμήμα Προώθησης Παιδικού Βιβλίου, κα Δάφνη Βρέλλη, τηλ.: 211 3003500, εσωτ. 268, email: paidiko@metaixmio.gr).
  

Σχετικά βιβλία

Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην αρχαία Ελλάδα
Dr. Francis Durkin
Σοφία Γρηγορίου
Grace Cooke
Οι Ιστοριοναύτες ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στην αρχαία Ελλάδα, και χρειάζονται τη βοήθειά σου για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος. Ακολούθησέ τους καθώς επισκέπτονται την Ακρόπολη, συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες και βάφουν μάσκες γ...
Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην αρχαία Ρώμη
Dr. Francis Durkin
Σοφία Γρηγορίου
Grace Cooke
Οι Ιστοριοναύτες ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και χρειάζονται τη βοήθειά σου για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος. Ακολούθησέ τους καθώς επισκέπτονται τις ρωμαϊκές θέρμες, δοκιμάζουν την πανοπλία ενός λεγεωνάριο...
Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην αρχαία Αίγυπτο
Dr. Francis Durkin
Σοφία Γρηγορίου
Grace Cooke
Οι Ιστοριοναύτες ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στην αρχαία Αίγυπτο, και χρειάζονται τη βοήθειά σου για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος. Δες την Ιστορία να ζωντανεύει, μάθε ένα σωρό πράγματα για την αρχαία Αίγυπτο και διασκέδασε με τις δρ...