×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
19/09/2017
Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
Μια παρέα πέντε παιδιών μοιράζονται τις χαρές τους, αλλά και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους, και όλοι μαζί βρίσκουν λύσεις.

Η βραβευμένη γαλλίδα συγγραφέας Σιλβέν Ζαουί προσκαλεί τους αναγνώστες στην «Οδό των φίλων», μια σειρά βιβλίων γραμμένων σε μορφή κόμικς, με ήρωες μια παρέα παιδιών που προσπαθούν  να αντιμετωπίσουν και να λύσουν τα προβλήματα που που τους προκύπτουν βοηθώντας ο ένας τον άλλο.
Στα δύο βιβλία της σειράς Δε θέλω να πάω σχολείο και Κολλημένος στην οθόνη, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, μας συστήνονται ο Τιμ, η Μία, ο Σαμ, ο Έντζο και η Ρόουζ που μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι αχώριστοι φίλοι. Κάθε απόγευμα, υπό τη «συνωμοτική επίβλεψη» του κυρίου Μορίς, του θυρωρού, μαζεύονται στην αυλή για να παίξουν, να μοιραστούν τις χαρές τους και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να βρουν όλοι μαζί λύσεις.

Οι μικρές αυτές ιστορίες βοηθούν στην προσωπική ανάπτυξη και προάγουν την κοινωνικοποίηση και  τη δόμηση του χαρακτήρα των παιδιών χωρίς ίχνος διδακτισμού και με πολύ χιούμορ.
Το Δε θέλω να πάω σχολείο επεξεργάζεται το θέμα του άγχους και της άρνησης που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά οι μαθητές λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, ενώ το Κολλημένος στην οθόνη ασχολείται με το πολύ σοβαρό θέμα της εξάρτησης που αναπτύσσουν παιδιά και έφηβοι από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και που μπορεί να τα ωθήσει στην αποξένωση. Στο τέλος κάθε βιβλίου, στην ενότητα «δημιουργικό εργαστήρι», υπάρχουν δραστηριότητες, παρόμοιες με αυτές που εφευρίσκουν οι ήρωες, που μπορούν είτε να αξιοποιηθούν στο σχολείο είτε για να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά με την παρέα τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Δε θέλω να πάω σχολείο
Ήρθε η ώρα να ξανανοίξουν τα σχολεία και την προηγούμενη μέρα ο Σαμ έχει πονόκοιλο. Οι φίλοι του καταλαβαίνουν αμέσως πως στην πραγματικότητα του φταίει η επιστροφή στα θρανία. Ευτυχώς, η Μία έχει μια σούπερ ιδέα: μαζί οι πέντε φίλοι θα απαριθμήσουν όλους τους λόγους που υπάρχουν για να σου αρέσει το σχολείο, και θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τη χαρά της ζωής!

Κολλημένος στην οθόνη
Εδώ και λίγο καιρό, ο Έντζο φέρεται παράξενα: Δεν έρχεται πια να παίξει με τους υπόλοιπους μετά το σχολείο. Ανήσυχοι, η Μία, ο Τιμ, η Ρόουζ και ο Σαμ ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει και μαθαίνουν την αλήθεια: ο Έντζο είναι κολλημένος στον υπολογιστή του. Όλοι μαζί οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να εκφράσει αυτό που του συμβαίνει και να ξαναβρεί την όρεξη για παρέα!

Μια σειρά βιβλίων, γραμμένα με χιούμορ και ζωντάνια, για όλα όσα απασχολούν εσένα και τους φίλους σου!