×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
«Η ΚΡΕΜΑΛΑ» ΤΟΥ DANIEL COLE
11/12/2018
«Η ΚΡΕΜΑΛΑ» ΤΟΥ DANIEL COLE
Ο πρώην τραυματιοφορέας που σκότωσε την ανία και έγινε πετυχημένος συγγραφέας θρίλερ ξαναχτυπά. Διαβάστε το μήνυμα που στέλνει στους έλληνες αναγνώστες του.

Αγαπητοί έλληνες αναγνώστες της Μαριονέτας,

Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλω ότι Η κρεμάλα, η συνέχεια της Μαριονέτας, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!
Αυτή την περίοδο βάζω τις τελευταίες πινελιές στο τρίτο, άτιτλο ακόμα βιβλίο της σειράς και εκπλήσσομαι όταν σκέφτομαι ότι αρχικά προόριζα τη Μαριονέτα για μεμονωμένο βιβλίο, εκτός σειράς. Θα ήταν κρίμα για τους χαρακτήρες και την περίπλοκη, κοινή τους ιστορία. Όταν έκλεισε η συμφωνία για τρία βιβλία, αποφάσισα ότι αν ήταν να γράψω σειρά, θα ήθελα τα μυθιστορήματα να σχετίζονται και να επικαλύπτονται, να έχουν αναφορές το ένα στο άλλο και να δίνουν την αίσθηση μιας ενιαίας μεγάλης ιστορίας. Όχι να σβήνονται όλα και να ξαναρχίζουν κάθε φορά από την αρχή σαν επεισόδιο του The Simpsons.
Μου αρέσουν οι συνέπειες των ανθρώπινων πράξεων.
Μου αρέσει να εξερευνώ τον αντίκτυπο των επιλογών τους.
Βέβαια, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για μένα να προσδώσω στο κάθε βιβλίο τη δική του ταυτότητα. Μπορεί να μπαίνω σε μπελάδες λέγοντάς το, όμως από τα τρία μυθιστορήματα το αγαπημένο μου αναμφίβολα είναι η Κρεμάλα: ένας πυρετώδης εφιάλτης που σου παγώνει το αίμα, ο οποίος δανείζεται τα καλύτερα στοιχεία της Μαριονέτας και τα αφομοιώνει σε μια κατά παράδοση μεγαλύτερη, σκοτεινότερη συνέχεια, που καταφέρνει επίσης να είναι πιο αστεία και να βασίζεται περισσότερο στους χαρακτήρες.
Λοιπόν, σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα βιβλία μου. Όσο υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που τα απολαμβάνουν, θα συνεχίσω κι εγώ να γράφω. Ειλικρινά ελπίζω να αγαπήσετε την Κρεμάλα όσο κι εγώ.

Θερμούς χαιρετισμούς
Daniel Cole

Σχετικά βιβλία

Εξαντλημένο
EBOOK
10%
ΒΙΒΛΙΟ
18,80€
16,92€
Η κρεμάλα
Daniel Cole
Νάντη Σακκά
Μία ντετέκτιβ που δεν έχει κανέναν να εμπιστευτεί. Ένας δολοφόνος που δεν έχει τίποτα να χάσει. Δεκαοκτώ μήνες μετά την πολύκροτη υπόθεση της Μαριονέτας, ένα πτώμα με τη λέξη ΔΟΛΩΜΑ χαραγμένη στο στήθος ανακαλύπτεται κρεμασμένο από τη γέφυρα...