×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ
10/07/2020
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ
Το καλοκαίρι μετράμε βουτιές, παγωτά και βιβλία! Για όλα τα παιδιά που θέλουν να ζήσουν απίστευτες στιγμές στις διακοπές, έχουμε τις πιο σούπερ ιστορίες!

Βουτήξτε στα πιο συναρπαστικά βιβλία χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας

 
Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου είναι εδώ και τη ζούμε δυνατά! Το καλοκαίρι το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πολλές βουτιές στη θάλασσα, αντηλιακό, καπέλο και τα καλύτερα βιβλία για αξέχαστες στιγμές. Δες τις προτάσεις μας για να επιλέξεις το βιβλίο που σου ταιριάζει. Μπορείς να το προτείνεις και στους/στις φίλους/ες σου, ώστε να είστε η πιο κουλ παρέα του καλοκαιριού!
 
Πίτερ Χ. Ρέινολντς
Χαρούμενος ονειροπόλος

Εικονογράφηση: Πίτερ Χ. Ρέινολντς
Ελένη Ανδρεάδη
Ένα σύννεφο για τα γενέθλιά μου

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Σελίδες: 44 Σελίδες: 36
Ανακάλυψε την αξία όλων εκείνων των στιγμών που το μυαλό και το πνεύμα μας ταξιδεύουν ελεύθερα και αφηνόμαστε στις ονειροπολήσεις μας. Μην ξεχνάς ποτέ πόσο σημαντικά είναι τα όνειρά σου, βγάλε στην επιφάνεια τη δημιουργική σου πλευρά και μην άψεις ποτέ να είσαι ο εαυτός σου!
Μια τρυφερή ιστορία από τη βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο συγγραφέα Ελένη Ανδρεαδη, για τη σημασία του να απολαμβάνεις, αντί για υλικά πράγματα, στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Εσύ τι θα ήθελες πιο πολύ για φέτος το καλοκαίρι;
 


11,00 € → 9,90 €
 


13,30 € → 11,97 €
Πολ Μακάρτνεϊ
Η μαγική πυξίδα

Εικονογράφηση: Κάθριν Ντερστ
Μπεθ Φέρι
Το σκιάχτρο

Εικονογράφηση: Αδερφοί Φαν
Σελίδες: 32 Σελίδες: 48
Γίνε φίλος/η με τον πιο ροκ, ατρόμητο παππού και ακολούθησέ τον στις φοβερές περπέτειές του. Μαζί με τα τέσσερα εγγόνια του κα μια μαγική πυξίδα, ταξιδεύουν όλοι μαζί παντού στον κόσμο: από τις εξωτικές θάλασσες ως ψηλά στα ελβετικά βουνά. Μπες στη διασκέδαση με την πιο καταπληκτική παρέα!
 
Μια φιλία αναπάντεχη που συζητιέται από όλα τα ζώα: ένα σκιάχτρο γίνεται κολλητάρι με ένα μικρό, τρομαγμένο κοράκι. Είναι όμως αρκετά δυνατή για να αντέξει στον χρόνο; Ανακάλυψέ το στις σελίδες αυτού του υπέροχου βιβλίου που θα σε μαγέψει με τις εικόνες του.
 

14,40 € → 12,96 €
 

14,40 € → 12,96 €
Μαρία Νομικού
Το καπέλο που άκουγε τις σκέψεις των ανθρώπων

Εικονογράφηση: Πετρούλα Κρίγκου 
Λίνα Μουσιώνη
Η βαλίτσα της Νίνας


Εικονογράφηση: Σάντρα Ελευθερίου
Σελίδες: 44 Σελίδες: 32
Αυτό δεν είναι απλώς ένα όμορφο καπέλο. Είναι ξεχωριστό! Μπορεί να ακούει τις σκέψεις όποιου το φοράει. Σιγά σιγά το καπέλο αρχίζει να σκέφτεται κι αυτό και να μαθαίνει μέσα από κάθε καινούρια εμπειρία. Τελικά τι χρειάζεται για να ζήσει κανείς ευτυχισμένος; Μια μοναδική ιστορία γεμάτη σοφία.
Μα πού θα πάει πια αυτή η βαλίτσα; Όλοι οι κάτοικοι της οδού Ρωμαίου και Ιουλιέτας έχουν αναστατωθεί! Οι καρδιές χτυπούν δυνατά. Τι κρύβει η μυστηριώδης βαλίτσα; Γιατί είναι τόσο βαριά; Σε ποιον ανήκει τελικά; Μήπως μπορείς εσύ να τους βοηθήσεις να λύσουν το μυστήριο;

13,30 € → 11,97 €
 

13,30 € → 11,97 €
Ίνγκο Ζίγκνερ
Η σχολική γιορτή

Σειρά: Ο μικρός δράκος Καρύδας
Πασκάλ Μονζοβάν, Πασκάλ Κονισελά
Το μυστικό της Μαύρης Γης

Σειρά: Τεό & Λεονί – Τα φανταστικά ταξίδια
Σελίδες: 80 Σελίδες: 60
Ο αγαπημένος μας δράκος ξαναχτυπά! Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή στο τέλος της σχολικής χρονιάς και όλοι χαίρονται. Ο μικρός δράκος Καρύδας, όμως, έχει πρόβλημα με τις πτήσεις και δεν ξέρει αν θα καταφέρει να πετάξει ως τον Βράχο της Φωτιάς και να γιορτάσει μαζί με τους υπόλοιπους.
Ένα ταξίδι µύησης στην Ιστορία… Στην τρίτη τους περιπέτεια, το μαγικό περιδέραιο στέλνει τον Τεό, τη Λεονί και τον Λεονάρντο ντα Βίντσι στην καρδιά μιας ναυμαχίας μεταξύ πειρατών στην Καραϊβική! Ακολούθησέ τους. Μπες ακόμα πιο βαθιά στην ιστορία και μάθε περισσότερα με το εγκυκλοπαιδικό υλικό που ξεπετάγεται όταν σκανάρεις κάθε σελίδα με κινητό ή τάμπλετ.

8,80 € → 7,92 €
 

12,20 € → 10,98 €
 
Σοφία Μαντουβάλου
Η γιαγιά τερματοφύλακας

Εικονογράφηση: Δέσποινα Καραπάνου
Άντι Σέπερντ
Το αγόρι που μεγάλωνε δράκους

Εικονογράφηση: Σάρα Όγκιλβι
Σελίδες: 72 Σελίδες: 240
Παίξε μπαλίτσα με έναν σούπερ εγγονό που ησυχία δεν έχει και μια σούπερ γιαγιά έτοιμη για όλα. Κλότσα κλότσα η γιαγιά, κλότσα κλότσα ο εγγονός, βάζουν στο τέρμα της καρδιάς χίλια γκολ απανωτά. Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, για τις σχέσεις τρυφερότητας και αγάπης.
Ένα σπαρταριστό βιβλίο που θα σε κάνει να δεις τους δράκους με άλλο μάτι. Οι δράκοι της ιστορίας είναι οι φίλοι που θα ήθελες να έχεις. Γνώρισέ τους και κάνε τη ζωή σου ακόμα πιο διασκεδαστική και περπετειώδη!

10,50 € → 9,45 €
 

12,20 € → 10,98 €
Γίργκεν Μπανσέρους
Η μύτη της θεάς

Σειρά: Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ

Εικονογράφηση: Ραλφ Μπούτσκοβ
Ουλρίκε Ράιλανς
Απατεώνες στο προαύλιο

Σειρά: Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ
Σελίδες: 96 Σελίδες: 96
Ο Κλουζ έφτιαξε βαλίτσες και κατέφθασε στην Αθήνα! Κυκλοφορεί στους δρόμους, δεν καταλαβαίνει καθόλου ελληνικά και βρίσκεται αντιμέτωπος με μυστήρια και λωποδύτες. Βάλε ένα χεράκι να βρει τη μύτη από το άγαλμα της θεάς Αθηνάς και βοήθησέ τον σε αυτή την υπόθεση που είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς!
Η Πένι και η ντετεκτιβοσυμμορία της βρίσκονται μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο μυστήριο. Κινητά και χρήματα εξαφανίζονται από το σχολείο, αλλά κανείς δεν μοιάζει ένοχος! Μα τι να συμβαίνει άραγε; Πάει πουθενά το μυαλό σου; Πάρε κι εσύ μέρος στις έρευνες της Πένι και λύσε τον γρίφο!

8,80 € → 7,92 €
 

10,50 € → 9,45 €
Τζένη Κουτσοδημητροπούλου
Κοραλλιογενής ύφαλος

Σειρά: Ιστορίες που ζεις δυνατά

Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας
Άλκη Ζέη
Ένα παιδί από το πουθενά
Σελίδες: 96 Σελίδες: 176
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να κρύβεται κάθε φορά πίσω από μια μουντζούρα, ένα σύνθημα, μια ταγκιά; Η Άννα που μόλις ξεκίνησε το Γυμνάσιο βαρέθηκε να βλέπει όλα αυτά τα συνθήματα στον τοίχο του Χημείου και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος, να το φτιάξει. Ένα ξεχωριστό βιβλίο για τη διαφορετικότητα.
H αγαπημένη μας Άλκη Ζέη που ζει παντοτινά στις καρδιές μας γράφει μια ιστορία για τα παιδιά και τα προβλήματά τους σήμερα. Μας συστήνει τον Ίκαρο, τον μικρό ήρωά της που ζει στο Παγκράτι. Ώρες-ώρες αναρωτιέται από πού έχει έρθει. Μπορεί η λύση που αναζητά να κρύβεται στα απλούστερα πράγματα; Μπορεί ο κόσμος να εξημερωθεί;

11,00 € → 9,90 €
 

12,20 € → 10,98 €
Αγγελική Δαρλάση
Οι Μεγάλοι... μικροί: Οι αγωνιστές του 1821

Εικονογράφηση: Σοφία Παπαδοπούλου
Ιούλιος Βερν
Το Αιγαίο στις φλόγες

Εικονογράφηση: Βασίλης Γρίβας
Σελίδες: 104 Σελίδες: 328
Γνώρισε όλους τους ήρωες του 1821 όταν ήταν παιδιά! Πάρε έμπνευση από τα παιδικά χρόνια των σημαντικών αυτών προσωπικοτήτων, μάθε ποια μικρή ή μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετώπισαν στην πορεία της ζωής τους και πώς από μικροί έγιναν μεγάλοι και τρανοί.
Όλα τα βιβλία του Βερν είναι από µόνα τους ταξίδια. Και απ’ όλα, αυτό εδώ είναι το µόνο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ελλάδα. Μια συναρπαστική περιπέτεια έρωτα και προδοσίας από τη Μάνη µέχρι την Κρήτη, που τονίζει αξίες όπως ο πατριωτισµός, η τιµή, η φιλία και η ανιδιοτέλεια.

11,00 € → 9,90 €
 

14,40 € → 12,96 €
 
Άννα Ρούε
Το σατανικό σχέδιο των Αιωνίων

Σειρά: Το Μαγικό Αρωματοπωλείο

Εικονογράφηση: Κλαούντια Καρλς
Ουλρίκε Ράιλανς
Ζαχαροπλαστική και πόλεμος: Το ημερολόγιο μιας youtuber


Εικονογράφηση: Σίλκε Σμιτ
Σελίδες: 264 Σελίδες: 208
Η Λούτσι Άλβενσταϊν το γνωρίζει καλά: κάποια από τα αρώματα του Μαγικού Αρωματοπωλείου κρύβουν μέσα τους επικίνδυνες δυνάμεις. Εσένα σου μυρίζει περιπέτεια; Αν ναι, ακολούθησέ την ως το Παρίσι και ζήσε κοντά της την πιο εκπληκτική ιστορία, γεμάτη αγωνία και θάρρος. Εξάλλου, η Πόλη του Φωτός κρύβει κινδύνους και ένα καλά θαμμένο μυστικό.
Αυτό είναι το πιο κουλ ημερολόγιο που κυκλοφορεί! Περιέχει στιγμές από τη ζωή της Νίκι, μαθήτριας Γυμνασίου, youtuber, ανερχόμενης σεφ και πολύ ερωτευμένης με τον Λίαμ. Ένα βιβλίο γεμάτο εφηβικές ανησυχίες και καταστάσεις χαβαλέ, μπόλικο χιούμορ και ακόμα περισσότερες γλυκές συνταγές.
 

12,20 € → 10,98 €
 

11,00 € → 9,90 €