×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΟΦΟΥΛΙ, ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
07/06/2021
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΟΦΟΥΛΙ, ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Η συγγραφέας Σοφία Μαντουβάλου μάς αποκαλύπτει πώς δημιούργησε τον χαριτωμένο πρωταγωνιστή των νέων της βιβλίων.

Η νέα σειρά βιβλίων της Σοφίας Μαντουβάλου «Σοφούλι, ένα πρόβατο με χαρακτήρα» με τις υπέροχες εικόνες της Αιμιλίας Κονταίου μαθαίνει στα παιδιά σημαντικές για τη ζωή αξίες-έννοιες, όπως η γενναιοδωρία, το μοίρασμα, η φιλία, η ενσυναίσθηση, η αποδοχή του διαφορετικού, η ειλικρίνεια, και έτσι τα βοηθά να αναπτύξουν συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΟΦΟΥΛΙ

Το Σοφούλι είναι ένα χαριτωμένο μικρό πρόβατο όπως τόσα άλλα. Εκείνο όμως που το κάνει ξεχωριστό είναι οι πολύχρωμες τούφες στα μαλλιά του, τα μάτια του που κλαίνε με άσπρο και μαύρο δάκρυ, τα αυτιά του που γίνονται κόκκινα, η μύτη του που μυρίζει το καλό και το κακό και η έξυπνη καρδιά του που παίζει με τα χρώματα του ήλιου. Και έτσι το Σοφούλι γίνεται κάθε μέρα όλο και καλύτερο. Γίνεται ένα πρόβατο με χαρακτήρα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Το πρόβατο με τα κόκκινα αυτιά

Είμαι το Σοφούλι, το πρόβατο µε τα κόκκινα αυτιά, και θέλω να γίνουμε φίλοι, για να μοιραστώ μαζί σου ένα μυστικό: Δεν είναι το καλό, αλλά το κακό που σε κάνει να κοκκινίζεις.
 
 
Το πρόβατο που έπλεκε πουλόβερ

Είμαι το Σοφούλι, το πρόβατο που έπλεκε πουλόβερ, και θέλω να γίνουμε φίλοι, για να μοιραστώ μαζί σου ένα μυστικό: Όσο πιο πολλά προσφέρεις στους άλλους τόσο πιο πολλά επιστρέφουν σ’ εσένα.

 

 

 

 ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ
Όταν ήμουνα μικρή, ο παππούς μου με φώναζε Σοφούλι. Νόμιζα πως ήμουνα το πιο καλό και το πιο όμορφο Σοφούλι στον κόσμο ώσπου συνάντησα ένα ξεχωριστό πρόβατο που το έλεγαν κι αυτό Σοφούλι. Ζήλεψα αμέσως τις χρωματιστές τούφες στα μαλλιά του. «Πόσο θα ήθελα κι εγώ να έχω ροζ μαλλιά» του μίλησα για το παιδικό μου όνειρο. Δεν πρόλαβα να το πω και μου χάρισε μερικές ροζ τούφες για να τα στολίσω. «Κι εγώ τι να κάνω για σένα;» το ρώτησα πετώντας από τη χαρά μου. «Να γράψεις μια σειρά από ιστορίες για ένα πρόβατο με χαρακτήρα, για να με αγαπήσουν τα παιδιά και να μου μοιάσουν» μου απάντησε. Δεν μπορούσα να του χαλάσω το χατίρι. Έτσι άρχισα να γράφω μικρές ιστορίες για το Σοφούλι, αυτό το χαριτωμένο, ξεχωριστό, μικρό πρόβατο με τις πολύχρωμες τούφες στα μαλλιά, τα μάτια που κλαίνε με άσπρο και μαύρο δάκρυ, τα αυτιά που γίνονται κόκκινα, τη μύτη που μυρίζει το καλό και το κακό και την έξυπνη καρδιά που το κάνει κάθε μέρα όλο και καλύτερο.
Σοφία Μαντουβάλου

Σχετικά βιβλία

Το πρόβατο που έπλεκε πουλόβερ
Σοφία Μαντουβάλου
Αιμιλία Κονταίου
Είµαι το Σοφούλι, το πρόβατο που έπλεκε πουλόβερ, και θέλω να γίνουµε φίλοι, για να µοιραστώ µαζί σου ένα µυστικό: Όσο πιο πολλά προσφέρεις στους άλλους τόσο πιο πολλά επιστρέφουν σ’ εσένα. Το Σοφούλι είναι ένα χαριτωμένο μικρό πρόβατο όπως τό...
Το πρόβατο με τα κόκκινα αυτιά
Σοφία Μαντουβάλου
Αιμιλία Κονταίου
Είµαι το Σοφούλι, το πρόβατο µε τα κόκκινα αυτιά, και θέλω να γίνουµε φίλοι, για να µοιραστώ µαζί σου ένα µυστικό: Δεν είναι το καλό, αλλά το κακό που σε κάνει να κοκκινίζεις. Το Σοφούλι είναι ένα χαριτωμένο μικρό πρόβατο όπως τόσα άλλα. Εκείν...