×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
25/10/2017
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά Αντιόπη Φραντζή προτείνει τρόπους και κίνητρα για να αισθανθούν τα παιδιά σιγουριά στο σχολικό τους περιβάλλον και να δείξουν ενδιαφέρον για τη γνώση.

Το νέο βιβλίο της Αντιόπης Φραντζή με τίτλο Τα ζωγραφιστά μυστικά, μέσα από την ιστορία του Ιάσονα, ενός αφοσιωμένου και ονειροπόλου «ζωγράφου», μιλά για τα δημιουργικά παιδιά και τα κίνητρα που χρειάζονται ώστε να αποκτήσουν ενδιαφέρον για το σχολείο και να κατακτήσουν με ευκολία τις απαραίτητες δεξιότητες της  γραφής, ανάγνωσης ή αριθμητικής.

Η Αντιόπη Φραντζή, εκπαιδευτικός και διευθύντρια δημοτικού σχολείου και συγγραφέας εκπαιδευτικών και λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά, στην ημερίδα μας  που θα έχει  βιωματικό χαρακτήρα,  θα  προτείνει τρόπους αξιοποίησης του βιβλίου της, με βάση καθημερινές αλλά σημαντικές δυσκολίες των παιδιών. Ειδικότερα θα παρουσιαστούν:
• παιχνίδια – τεχνικές για την άσκηση και τη βελτίωση της γραφής
• καλές πρακτικές για τον εμπλουτισμό και τη διαμόρφωση πλούσιου σχολικού περιβάλλοντος στην τάξη
• προτάσεις και ιδέες για την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης και ενθάρρυνσης ανάμεσα σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς
• ιδέες για την καλλιέργεια της αγάπης για τη γλώσσα ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας.

Θα εστιάσουμε σε θέματα σχετικά με την πολύτιμη και μοναδική σημασία της σχέσης μαθητή-εκπαιδευτικού-γονιού και θα συζητήσουμε τρόπους για να αξιοποιήσουμε τα χαρίσματα των παιδιών στο μεγάλωμά τους, ώστε να αποκτήσουν τα ίδια υπευθυνότητα και σιγουριά.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ημερίδα είναι η αγορά του βιβλίου Τα ζωγραφιστά μυστικά (λιανική τιμή: 7,70 €) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ». Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης έως την ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί.