×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
28/09/2022
ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Ξεφυλλίστε τους νέους μας καταλόγους και σημειώστε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν. Βιβλία για κάθε διάθεση, ηλικία και γούστο. Και εάν θέλετε να τους λάβετε στο σπίτι σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα μας και θα σας χτυπήσουν το κουδούνι.

ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ

Βάλτε το βιβλίο στη ζωή σας
 

Η νέα εκδοτική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και θα συνεχίσει με πολλές εκπλήξεις τους επόμενους μήνες, καθώς έχουμε στήσει για εσάς ένα πολύπλευρο εκδοτικό πρόγραμμα. Έρχονται νέα βιβλία που θα μαγνητίσουν εσάς αλλά και τους μικρότερους αναγνώστες. Κάποια έχουν πάρει ήδη τον δρόμο προς το τυπογραφείο, άλλα είναι ακόμη στους υπολογιστές μας και ετοιμάζονται, ενώ κάποια από αυτά τα διαβάσαμε ήδη και είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσουν όσο κι εμάς.

Για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, σας τα παρουσιάζουμε όλα συγκεντρωμένα στους ολοκαίνουργιους καταλόγους μας που μόλις κυκλοφόρησαν. Οι γιορτές άλλωστε είναι πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζουμε κι εκεί θα βρείτε ιδέες για τα δώρα στους αγαπημένους σας.

Ξεφυλλίστε ΕΔΩ τον λογοτεχνικό μας κατάλογο, όπου θα βρείτε όλα τα βιβλία που θα βρείτε προσεχώς στα ράφια των βιβλιοπωλείων, τις πρόσφατες αλλά και παλιότερες κυκλοφορίες μας που αξίζει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας. Λογοτεχνία, ελληνική και μεταφρασμένη, σύγχρονη και κλασική, αστυνομικά που θα μας παρασύρουν σε μέρη σκοτεινά και μυστήρια, δοκίμια που θα αποτελέσουν ατέλειωτο θέμα συζήτησης στις συναντήσεις με φίλους, και ιστορικά βιβλία για να κατανοήσουμε το παρελθόν και να ερμηνεύσουμε το μέλλον.


 
Κι επειδή η σχέση με την ανάγνωση είναι κάτι που χτίζεται από νωρίς, ξεφυλλίζοντας ΕΔΩ τον νέο μας κατάλογο για παιδιά και νέους, θα βρείτε βιβλία για κάθε ηλικία, από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική: βιβλία από χαρτόνι για πολύ μικρά παιδιά, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, συμπεριφοράς, εικονογραφημένες ιστορίες, όλες τις περιπέτειες των δημοφιλών μας ηρώων, νέες σειρές που κάνουν την εμφάνισή τους, και θα γίνουν ανάρπαστες, έργα σπουδαίων συγγραφέων που αφιερώνουν την πένα τους στους μικρούς αναγνώστες, κλασική λογοτεχνία για νέους, εφηβικά μυθιστορήματα, graphic novels κ.ά.
 

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε τους καταλόγους μας στο σπίτι σας, συμπληρώστε το e-mail σας και τα στοιχεία σας σε αυτή τη φόρμα. Σε λίγες μέρες θα λάβετε τον κατάλογο που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν στην πόρτα σας.

 Στις πιο κρύες εποχές με τη μεγαλύτερη νύχτα,
αφεθείτε στις σελίδες και

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ