×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΖΑΡΗ
22/03/2023
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΖΑΡΗ
Ένα βιβλίο για την ψυχική ενδυνάμωση των μαθητών σας

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του συναδέλφου σας εκπαιδευτικού Μάριου Μάζαρη (@schoolmarius) Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, με τις υπέροχες εικόνες της Missy Merida. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει ενδιαφέρουσες ιδέες για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να τονώσετε τους δεσμούς ανάμεσα στους μαθητές της τάξης σας ή στα μέλη της οικογένειας των μαθητών σας. Συγκεκριμένα, μέσα από τις 52 δραστηριότητες που προτείνει, μία για κάθε εβδομάδα του χρόνου, τα παιδιά θα διαπιστώσουν πως και στο σχολείο και στο σπίτι μπορούν να χαίρονται, να γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους.
 
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
 

Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς
Μάριος Μάζαρης
Εικονογράφηση: Missy Merida
Σελίδες: 160 / Τιμή: 14,40 €

Το βιβλίο περιλαμβάνει δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν με απλά υλικά, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία. Παρουσιάζονται σε παραλλαγές για το σχολείο αλλά και για το σπίτι, ενώ στόχο έχουν να καλλιεργήσουν την ενσυναίσθηση στα παιδιά (μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού). 

Οι δραστηριότητες χωρίζονται σε 10 μέρη:
Γνωριμία – Έλα να σε μάθω! * Κύκλος – Όλα είναι κύκλος! * Θετική εστίαση – Δες το φωτεινά! * Αυτοπεποίθηση – Μου αρέσω τελικά! * Συναισθήματα – Νιώθεις ό,τι νιώθω; * Μοναδικότητα – Όλοι είμαστε από ένας * Αποδοχή – Μείνε όπως είσαι! * Ενδυνάμωση – Αδιάβροχος εαυτός * Στήριξη – Βοήθεια για όλους * Ενσυναίσθηση – Φόρα τα παπούτσια μου!
 
Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ
…και την ενσυναίσθηση!
Τα τελευταία χρόνια, που οι κοινωνίες μεγαλώνουν και οι φωνές πληθαίνουν, είναι περισσότερα αυτά που δεν λέγονται παρά αυτά που λέγονται. Η λέξη ενσυναίσθηση πηγαίνει από στόμα σε στόμα, χωρίς κανείς να τολμά να την εξηγήσει. Αυτός ο οδηγός είναι πλασμένος για να το κάνει. Δεν λέω «γραμμένος», γιατί πρωτίστως είναι βιωμένος, είναι δράσεις που σκέφτηκα και εφάρμοσα σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, με απώτερο στόχο να γνωρίσουν τους εαυτούς τους όσο μπορούν ακόμη να τους διαμορφώσουν, όσο είναι ακόμη νέοι και εύπλαστοι και ξεκλείδωτοι. Είχα τη χαρά να δω τα μάτια τους να λάμπουν, να απορούν που ένας δάσκαλος ενδιαφέρεται για το πώς νιώθουν, να γελάνε που γέλαγα μαζί τους ή συζητούσα ή έπαιζα, και όλα αυτά με σκοπό να τα βοηθήσω να βρουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Αυτή που δεν ήξερα ότι υπάρχει, αλλά πίστευα ότι σίγουρα υπάρχει. Γιατί όλοι έχουμε μέσα μας μια καλύτερη εκδοχή μας, που δεν βοήθησε κάποιος, ή οι περιστάσεις ή το περιβάλλον ή εμείς οι ίδιοι, να βγει στην επιφάνεια. 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ
Αγαπώ να κάνω λάθως!
Μια δραστηριότητα για την τόνωση της αυτοπεποίθησης
Πολλές φορές μπερδεύουμε το λάθος μας με τον εαυτό μας. Θεωρούμε δηλαδή ότι ένα λάθος επηρεάζει πολύ το πώς βλέπουν οι άλλοι τον χαρακτήρα μας ή εμείς οι ίδιοι μειώνουμε την αξία του εαυτού μας ανάλογα με το πόσα λάθη κάνουμε. Τα λάθη μας, όμως, δεν είμαστε εμείς, είναι απλώς τρόποι να μας γνωρίσουμε καλύτερα.
Ξεκινήστε ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WEBINAR ΜΕ ΘΕΜΑ
«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ: ΤΡΟΠΟΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ»
 
Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 7 μ.μ., σας προσκαλούμε σε webinar με τον Μάριο Μάζαρη που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να συζητήσετε προτάσεις και δράσεις για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού και τη σύνδεσή του με τους συνομήλικούς του, αλλά και την οικογένεια, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει το παιδί την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

Σχετικά βιβλία

Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς: 50+2 δραστηριότητες για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού
Μάριος Μάζαρης
Missy Merida
Πολλές φορές αναρωτιέμαι, αν ήμουν δάσκαλός μου, τι θα έβλεπα σ’ εμένα. Σίγουρα δεν είχα αυτοπεποίθηση. Σίγουρα δεν μπόρεσα να δεθώ εύκολα με άλλα παιδιά - η γνωριμία μέσα στις τάξεις δεν είχε τη σημασία που της δίνουμε σήμερα. Δεν υπήρχε και ...
Καλώς ήρθες στον κόσμο που μπορείς: 50+2 δραστηριότητες για την ψυχική ενδυνάμωση του παιδιού (ebook/pdf)
Μάριος Μάζαρης
Missy Merida
Πολλές φορές αναρωτιέμαι, αν ήμουν δάσκαλός μου, τι θα έβλεπα σ’ εμένα. Σίγουρα δεν είχα αυτοπεποίθηση. Σίγουρα δεν μπόρεσα να δεθώ εύκολα με άλλα παιδιά - η γνωριμία μέσα στις τάξεις δεν είχε τη σημασία που της δίνουμε σήμερα. Δεν υπήρχε και ...