×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ
26/05/2017
ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ
Από τις 26 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου 2017 σας περιμένουμε στο περίπτερό μας (αρ. 59-60), στην 40ή Γιορτή Βιβλίου, στον πεζόδρομο της Ερμού.

Η μεγάλη Γιορτή Βιβλίου της Αθήνας κλείνει φέτος 40 χρόνια και επιστρέφει στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της Ερμού (με αφετηρία την Πλατεία Ασωμάτων), σε έναν από τους ωραιότερους περιπάτους, ο οποίος συνδέει το ιστορικό κέντρο με το Γκάζι και τα Πετράλωνα. Η φετινή 40ή Γιορτή Βιβλίου, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 26 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στην έκθεση και σας περιμένουν στο περίπτερό τους (αρ. 59-60) με ενδιαφέροντες τίτλους και διασκεδαστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους! Συνδυάζοντας την καλοκαιρινή σας βόλτα στο κέντρο της πόλης, επισκεφθείτε μας για να ξεφυλλίσετε τις εκδόσεις μας και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων (λογοτεχνία, αστυνομικό, παιδική και εφηβική λογοτεχνία, βιβλία για διακοπές, μελέτες και δοκίμια) τι θα διαβάσετε φέτος το καλοκαίρι!
 
Εκδηλώσεις για παιδιά
• Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι, οι συντάκτες του βραβευμένου εκπαιδευτικού portal ELNIPLEX θα είναι εκεί με τα νέα Φυλλαράκια των διακοπών για να  βοηθήσουν τα παιδιά από 5 ετών στη νέα καλοκαιρινή αποστολή τους.
• Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι, η ομάδα «Δον Κιχώτες» περιμένει όλους τους φανατικούς φίλους του ανεπανάληπτου ντετέκτιβ Κλουζ να λύσουν γρίφους και μυστήρια με αφορμή τα βιβλία της σειράς «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ» του Γίργκεν Μπανσέρους.

     
 
Φέτος, ο πεζόδρομος της Ερμού θα γεμίσει βιβλία και αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για μια δροσερή καλοκαιρινή βόλτα με τους φίλους ή την οικογένειά σας!