×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
S3.gy.digital%2fmetaixmio%2fuploads%2fasset%2fdata%2f6140%2f1920x580 polixwros

Βιωματικό εργαστήριο για γονείς και παιδιά

Βιωματικό εργαστήριο για γονείς και παιδιά

Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου;
Βιωματικό εργαστήρι για γονείς και παιδιά 6-12 ετών
με αφορμή το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη Γιατί κλαις;

Εισηγήτρια
Κατερίνα Καλλιακούδη
, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια

Οι γονείς προσπαθούμε πολύ για τα παιδιά μας που σίγουρα είναι προτεραιότητά μας. Η δύσκολη και πολύπλοκη καθημερινότητα με τους πολύ έντονους ρυθμούς μάς γεμίζει άγχος, μας κουράζει, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε, αφού μας ξεφεύγουν πολλά πράγματα και υπεραντιδράμε.
Στο τέλος της μέρας μετά την όλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, πολλές φορές αναρωτιόμαστε: τελικά ποια στιγμή έμεινε σήμερα στην καρδιά μου; Πόσο καλλιεργώ τη σχέση με το παιδί μου; Μήπως το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης μου εκφράζεται με συμβουλές και πρέπει;
Αυτό το βιωματικό εργαστήριο συναισθημάτων θα βοηθήσει τους γονείς να ενδυναμώσουν τη σχέση με το παιδί τους. Θα τους εκπαιδεύσει πώς να ακούσουν τα θέλω του και να έρθουν σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά του. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν ότι πίσω από τις συμβουλές, τα πρέπει και τα μη κρύβεται η αληθινή αγάπη των γονιών τους γι’ αυτά.

  • Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, 12:30 το μεσημέρι
  • Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, 12:30 το μεσημέρι

Διάρκεια: 90 λεπτά
Εισιτήριο: Το βιβλίο Γιατί κλαις; του Βασίλη Αλεξάκη (τιμή: 14,40 €) πριν από το εργαστήριο. Το εισιτήριο αντιστοιχεί σε ένα παιδί με τον γονιό του.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και ποια από τις δύο ημερομηνίες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το εργαστήριο.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Κατερίνα Καλλιακούδη έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας ΣΚΕΨΥΣ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το εσωτερικό παιδί, τα τραύματα, τις σχέσεις και τη δημιουργία της πραγματικότητάς μας.
Διατηρεί εδώ και 14 χρόνια δικό της γραφείο όπου δουλεύει με ομάδες, οικογένειες, γονείς, εφήβους, παιδιά και άτομα που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό τους. Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν την επιθυμία να εξελιχθούν, να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν τη δυναμική τους, καθώς αγκαλιάζοντας τα εμπόδια τα μετατρέπουν σε αφετηρία για αλλαγή. Επίσης οργανώνει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας και βιωματικά σεμινάρια. Επιπλέον, εργάζεται ως οικογενειακή θεραπεύτρια στο τμήμα Οικογενειακής και Συμβουλευτικής Θεραπείας του Ψ.Ν.Α με ατομικές, οικογενειακές συνεδρίες και συνεδρίες ζευγαριών. Δίνει ομιλίες σε νηπιαγωγεία για την ενίσχυση της σχέσης γονιού-παιδιού, σε ιδιωτικά κέντρα, εταιρείες και δήμους για το πώς μπορούμε να στηρίξουμε τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε. Έχει εμπνευστεί το βιωματικό παιχνίδι συναισθημάτων που απευθύνεται σε παιδιά και μέσα από το παιχνίδι τα βοηθάει να έρθουν σε επαφή με τις ικανότητές τους και να δημιουργήσουν μια σταθερή βάση για τον εαυτό τους.