×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
"ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
23/04/2019
"ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
Η Μαρίζα Κωχ και η Νένα Βενετσάνου σε ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο με σημείο αναφοράς το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίζας Κωχ "Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης".

Η Μαρίζα Κωχ και η Νένα Βενετσάνου
Απ’ την κορφή του χρόνου

Μουσικοθεατρικό αναλόγιο βασισμένο
στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίζας Κωχ
ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, η Μαρίζα Κωχ και η Νένα Βενετσάνου συναντώνται τα Σάββατα 11 και 18 Μαΐου 2019, στις 9 το βράδυ, στη σκηνή Trii Art Hub (Δράκου 9, Κουκάκι, μετρό Συγγρού Φιξ), σε ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο Απ’ την κορφή του χρόνου, με σημείο αναφοράς και αφετηρία το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίζας Κωχ Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η πολύχρονη φιλία και συνεργασία της Μαρίζας Κωχ και της Νένας Βενετσάνου τις έχει φέρει μαζί στη σκηνή πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Σε αυτό το Μουσικοθεατρικό Αναλόγιο μας προσφέρουν μια διαφορετική πτυχή της καλλιτεχνικής τους έκφρασης μέσα από την ώσμωση των φωνών τους και τον διαδραστικό χαρακτήρα της παράστασης. Μια διαφορετική συνάντηση που αντικατοπτρίζει την άλλη όψη της τέχνης τους που μας οδηγεί στα βαθιά νερά μιας περιπέτειας που ονομάζουμε ΖΩΗ.
Το σενάριο υπογράφει η Νένα Βενετσάνου διασκευάζοντας το κείμενο της Μαρίζας Κωχ από το βιβλίο της Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης, στο οποίο η αγαπηµένη Ελληνίδα τραγουδίστρια, με τρυφερότητα, χιούµορ και κατασταλαγµένη σοφία, αφηγείται τα παιδικά της χρόνια στη Σαντορίνη, ζωντανεύοντας µια ολόκληρη εποχή, τη δύσκολη µεταπολεµική περίοδο, αποτίνοντας φόρο τιµής στα βιώµατα που τη διαµόρφωσαν ως άνθρωπο, ως µουσικοπαιδαγωγό και ως ερµηνεύτρια.

Viοla da Gamba: Αντώνης Σκαμνάκης

Τα Σάββατα 11 και 18 Μαΐου στις 21:00, στο Trii Art Hub (Δράκου 9, Κουκάκι, μετρό Συγγρού Φιξ).
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9210333

«Το αφήγηµά µου αυτό το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέµου, του κάθε πολέµου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά όπως εγώ».
Μαρίζα Κωχ

Σχετικά βιβλία

Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης
Μαρίζα Κωχ
Το αφήγηµά µου αυτό το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέµου, του κάθε πολέµου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά όπως εγώ. Με τρυφερ...