×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
«ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΗΝΑΚΗ
12/02/2021
«ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΗΝΑΚΗ
Μια νέα σειρά podcasts από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για την ελληνική και την ξένη λογοτεχνία. Για να γνωρίσουμε καλύτερα βιβλία και συγγραφείς που συζητιούνται.

ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
Μια νέα σειρά Podcasts από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ξεκινούν μια νέα σειρά podcasts για την ελληνική και την ξένη λογοτεχνία. Για να γνωρίσουμε καλύτερα βιβλία και συγγραφείς που συζητιούνται. Από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 και κάθε δύο εβδομάδες, ο ποιητής και δημοσιογράφος Δημήτρης Αθηνάκης επιλέγει και παρουσιάζει νέα βιβλία από τον κατάλογό μας, καθώς και αφιερώματα σε αγαπημένους συγγραφείς. 
 
Στο πρώτο επεισόδιο τιμούμε τη μνήμη του Βασίλη Αλεξάκη εστιάζοντας παράλληλα στο ερωτικό στοιχείο του λογοτεχνικού του έργου.
Σημείο αναφοράς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Τάλγκο, το βιβλίο που όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η Le Nouvel Observateur «πρέπει να διαβάσετε πριν ερωτευθείτε ξανά». Το πρώτο βιβλίο που έγραψε ο Βασίλης Αλεξάκης απευθείας στα ελληνικά με απόλυτη επιτυχία, αφού βραβεύθηκε από τη Γαλλική Ακαδημία, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο με τον τίτλο Ξαφνικός έρωτας, ενώ ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 200.000 αντίτυπα.
 
Ακούστε στην πρώτη μας εκπομπή τον σκηνοθέτη να επιλέγει και να διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο και την υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Ελένη Μπούρα να μας διαβάζει αντίστοιχα από το τελευταίο μυθιστόρημά του Το κλαρινέτο, καθώς και από το αριστούργημά του Η μητρική γλώσσα, δύο βιβλία στα οποία πρωταγωνιστούν τα κύρια θέματα που τον απασχολούσαν στο έργο του: η μνήμη και η γλώσσα.
 

Ακολούθησέ μας στο αγαπημένο σου app
 


Ακούμε στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Μια μοναδική εμπειρία ακρόασης με πρωταγωνιστές βιβλία και συγγραφείς