×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΑΙΧΜΕΣ #4: ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
24/11/2021
ΑΙΧΜΕΣ #4: ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
Διαβάζουμε για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, γράφουμε και μιλάμε για να πείσουμε τους άλλους. Χωρίς τη γραφή και το βιβλίο η ζωή μας θα ήταν κόλαση.

Αναζητήστε το τέταρτο τεύχος των ΑΙΧΜΩΝ
Θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας για το διάβασμα

Βαδίζοντας προς τον βαθύ χειμώνα, με το φως να λιγοστεύει και τα κρύα να δυναμώνουν, σας παρουσιάζουμε τις νέες ΑΙΧΜΕΣ, το καλύτερο όχημα επικοινωνίας με όσους αγαπούν τον γραπτό λόγο, το βιβλίο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, τη σκέψη, τα ταξίδια και τη ζύμωση των ιδεών με οδηγό τις λέξεις. Το τέταρτο τεύχος του εξαμηνιαίου βιβλιοφιλικού περιοδικού των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μόλις κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία, σημείο συνάντησης των αναγνωστών, και σε άλλα στέκια πολιτισμού.

Για ακόμα μία φορά, οι ΑΙΧΜΕΣ θα επιχειρήσουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας με πλούσιο και πρωτότυπο υλικό και κεντρικό άξονα το αντικείμενο του πόθου κάθε βιβλιόφιλου: το βιβλίο. Μέσα από τις σελίδες τους συναντάμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα βιβλία, συγγραφείς, μεταφραστές, επιμελητές, γραφίστες, δημοσιογράφους και τόσους άλλους, πάνω απ’ όλα αναγνώστες.

Στο τέταρτο τεύχος, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε συνεντεύξεις, όπως της Καλής Δοξιάδη για το μυθιστόρημά της Το σπίτι στα βράχια, ένα βιβλίο για τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που καθορίζουν τις ζωές μας, το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που θα σας συναρπάσει· πρωτότυπα κείμενα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, που μας βάζουν στο εργαστήριό τους αποκαλύπτοντας γιατί γράφουν· κείμενα για φλέγοντα θέματα, με αφορμή νέα, ενδιαφέροντα βιβλία· απόψεις με αφορμή ένα βιβλίο, όπως του κοινωνικού ανθρωπολόγου James Suzman για το μέλλον της εργασίας· βιβλιοκριτικές και πολλά άλλα που σας τα φυλάμε για έκπληξη.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος ΕΔΩ. Γράφουν: Βιβή Γεωργαντοπούλου, Χρήστος Αρμάντο Γκέζος, Καλή Δοξιάδη, Δέσποινα Δρακάκη, Καλλιόπη Εμμανουηλίδου, Στέλα Ζουμπουλάκη, Δημήτρης Καραθάνος, Στέλλα Κάσδαγλη, Κώστας Β. Κατσουλάρης, Νίκος Α. Μάντης, Αγγελική Μποζίκη, Ελένη Μπούρα, Σοφία Νικολαΐδου, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Αλέξης Παπαχελάς, Χριστίνα Πουλίδου, Νάντη Σακκά, Γιάννης Στάμος, Πέτρος Τατσόπουλος, Δημήτρης Χατζηκωνσταντίνου, Bend Studio, David Mitchell, James Suzman, Carlos Zanon.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωσή του και να γίνει το έντυπο αυτό ένας ακόμα τρόπος για να είμαστε σε ουσιαστική επαφή. Γράψτε μας τα σχόλια, τις εντυπώσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις σας στο pressoffice@metaixmio.gr.

Με πυξίδα την αγάπη μας για το διάβασμα σας καλούμε σε ένα ταξίδι όπου θα μοιραστούμε το καθημερινό πάθος μας για την τυπωμένη σελίδα.

Το περιοδικό μας θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία της περιοχής σας, καθώς επίσης και σε άλλους χώρους πολιτισμού ή και στο αγαπημένο σας βιβλιοφιλικό καφέ.

Εάν ενδιαφέρεστε να φιλοξενήσετε το περιοδικό μας στον χώρο σας και να γίνετε σημείο διανομής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail pressoffice@metaixmio.gr ή τηλεφωνικά στο 211 3003500, εσωτ. 273.