×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
ΑΙΧΜΕΣ #3: ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
05/05/2021
ΑΙΧΜΕΣ #3: ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
Διαβάζουμε για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, για να ερμηνεύσουμε όσα μας συμβαίνουν, γιατί χωρίς τη λογοτεχνία η ζωή μας θα ήταν κόλαση.

Αναζητήστε το τρίτο, άκρως καλοκαιρινό τεύχος των ΑΙΧΜΩΝ
Θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας για το διάβασμα

 

Περιμένοντας το καλοκαίρι, με τα πρώτα παγωτά, τα πρώτα κοντομάνικα που βγαίνουν από τις ντουλάπες μας και τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα από τους πιο τολμηρούς, κάνουν και την εμφάνισή τους οι ΑΙΧΜΕΣ, το καλύτερο όχημα επικοινωνίας με όσους αγαπούν τον γραπτό λόγο, το βιβλίο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, τη σκέψη, τα ταξίδια και τη ζύμωση των ιδεών με οδηγό τις λέξεις. Έπειτα από έξι μήνες, το τρίτο τεύχος του εξαμηνιαίου βιβλιοφιλικού περιοδικού των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επιστρέφει στον φυσικό του χώρο: τα βιβλιοπωλεία, σημείο συνάντησης των αναγνωστών.

Για ακόμα μία φορά, οι ΑΙΧΜΕΣ θα επιχειρήσουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας με πλούσιο και πρωτότυπο υλικό και κεντρικό άξονα το αντικείμενο του πόθου κάθε βιβλιόφιλου: το βιβλίο. Μέσα από τις σελίδες τους συναντάμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα βιβλία, συγγραφείς, μεταφραστές, επιμελητές, γραφίστες, δημοσιογράφους και τόσους άλλους, πάνω απ’ όλα αναγνώστες.

Στο τρίτο τεύχος, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε συνεντεύξεις, όπως του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου για το νέο του βιβλίο Χάθηκε βελόνι και τη συναρπαστική περιπέτεια της γραφής, του κορυφαίου αστροφυσικού Διονύση Π. Σιμόπουλου για τη μαγεία του καλοκαιρινού ελληνικού ουρανού και της Βρετανίδας Clare Pooley για το βιβλίο της Το πράσινο σημειωματάριο και τη δύναμη της αλήθειας· ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως αυτή ανάμεσα στον συγγραφέα Κώστα Ακρίβο και τον ιστορικό Τάσο Σακελλαρόπουλο για την επιστήμη της Ιστορίας και τις ιστορίες που την τροφοδοτούν, ή τη νουάρ συζήτηση μεταξύ των συγγραφέων Μάρκου Κρητικού και Χίλντας Παπαδημητρίου για τους δρόμους της Αθήνας, τη μουσική και το έγκλημα, ή την ανατρεπτική συζήτηση μεταξύ της Σώτης Τριανταφύλλου και του Τάκη Θεοδωρόπουλου· πρωτότυπα κείμενα Ελλήνων συγγραφέων, που μας βάζουν στο εργαστήριό τους αποκαλύπτοντας γιατί γράφουν· κείμενα για φλέγοντα θέματα, με αφορμή νέα, ενδιαφέροντα βιβλία· προδημοσιεύσεις αποσπασμάτων από τις νέες μας εκδόσεις και πολλά άλλα που σας τα φυλάμε για έκπληξη.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος ΕΔΩ. Γράφουν: Κώστας Ακρίβος, Χρήστος Αρμάντο Γκέζος, Στέλα Ζουμπουλάκη, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Β. Κατσουλάρης, Μαίρη Κόντζογλου, Γιώργος Κρασσακόπουλος, Μάρκος Κρητικός, Κέλλη Κρητικού, Ελευθερία Κυρίμη, Αγγελική Κώττη, Ηλίας Μαγκλίνης, Παναγιώτης Μένεγος, Νοέλ Μπάξερ, Ελένη Μπούρα, Μαρία Ξυλούρη, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Χίλντα Παπαδημητρίου, Μανώλης Πιμπλής, Κώστας Πούλος, Τάσος Σακελλαρόπουλος, Διονύσης Π. Σιμόπουλος, Δημήτρης Σίμος, Γιάννης Στάμος, Σώτη Τριανταφύλλου, Bob Studio, Clare Pooley

Ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωσή του και να γίνει το έντυπο αυτό ένας ακόμα τρόπος για να είμαστε σε ουσιαστική επαφή. Γράψτε μας τα σχόλια, τις εντυπώσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις σας στο pressoffice@metaixmio.gr

Με πυξίδα την αγάπη μας για το διάβασμα σας καλούμε σε ένα ταξίδι όπου θα μοιραστούμε το καθημερινό πάθος μας για την τυπωμένη σελίδα. Ας ευχηθούμε τέλος τα βιβλιοπωλεία να μην ξανακλείσουν ποτέ, για να βρίσκουμε στις λέξεις συντροφιά, ενημέρωση, τροφή για σκέψη. 

Το περιοδικό μας θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία της περιοχής σας, καθώς επίσης και σε άλλους χώρους πολιτισμού ή και στο αγαπημένο σας βιβλιοφιλικό καφέ.

Εάν ενδιαφέρεστε να φιλοξενήσετε το περιοδικό μας στον χώρο σας και να γίνετε σημείο διανομής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail pressoffice@metaixmio.gr ή τηλεφωνικά στο 211 3003500, εσωτ. 273.