Metaixmio

Αιχμς για μικρος #9
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
2/3/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας

Η πολ επιτυχημνη σειρ των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Οι κωμωδες του Αριστοφνη σε κμικς σε κεμενα του Τσου Αποστολδη και εικνες του Γιργου Ακοκαλδη κυκλοφορε τρα και στην Τουρκα, απ τον ανεξρτητο εκδοτικ οκο istos.
Οι τσσερις πρτες περιπτειες του αγαπημνου σου ντετκτιβ κυκλοφορον λες μαζ σε μια μοναδικ κασετνα. Απκτησ τη και πρε δρο να καπελκι του αγαπημνου σου ρωα.
Πολυχρος
Μια ημερδα με αφορμ το βιβλο του Κστα Πολου Παππο; σκοπς της οποας εναι η ενημρωση και η ευαισθητοποηση των εκπαιδευτικν, των γονων και σων σχετζονται με παιδι σε ,τι αφορ τις ανγκες του παιδιο και του εφβου που βινει απλεια καθς και η εξοικεωσ τους με τις βασικς αρχς στριξης των παιδιν που πενθον.

«ΓΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ»
Με αφορμ την ρα της Γης οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργαννουν για γονες και παιδι εργαστριο οικολογας, βασισμνο στο ομτιτλο βιβλο της Ελνης Ανδρεδη. να βιβλο, μερικ παιχνδια και πολλς ιδες σς περιμνουν για να διασκεδσετε, να γελσετε, να παξετε και να ανακαλψετε πς να κνετε πιο «πρσινη» την καθημεριντητα στο σπτι.
Οξυγνο

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!
να πρωττυπο εργαστριο καλλιτεχνικς βιβλιοδεσας ρχεται στο Οξυγνο! Τι θα λεγες αν δυο γτοι σου διναν λα τα υλικ για να δσεις μνος σου να βιβλο με σκληρ εξφυλλο; Θα λεγες τι μλλον εναι για δσιμο… Ε, μα ναι λοιπν, εναι για δσιμο! Και, ναι, σου δνουν λα τα υλικ μσα σε να βαλιτσκι βιβλιοδεσας που συνοδεεται απ οδηγες και βοηθητικ βντεο!

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΟ
Παιχνδι ρλων με την Gamecraft βασισμνο στο ομτιτλο βιβλο. Χρησιμοποησε το μυαλ σου και σε συνεργασα με τους συμπακτες σου αντιμετπισε τις δυσκολτερες δοκιμασες που ο διασημτερος κατασκευαστς παιχνιδιν χει σχεδισει!
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Το Σββατο, 7 Μαρτου 2015, στις 12 το μεσημρι, η συγγραφας Μαρα Αγγελδου συναντ τους μικρος μας φλους στο βιβλιοπωλεο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στη Θεσσαλονκη. Ελτε σ’ να ταξδι στον χρνο για να ανακαλψουμε μαζ τι… η Ιστορα δεν εναι μνο μθημα!
     
Στα νειρ του ο ατρμητος Λμπης σζει τον κσμο, να βρδυ μως πετγεται απ’ το κρεβτι του τρομαγμνος… Τι συνβη ραγε και απ ττε χασε τον πνο του; Μη χσατε το Σββατο, 7 Μαρτου 2015 στις 12 το μεσημρι την εκδλωση στο Public Βλου με αφορμ το βιβλο της Γιολνας Αποστολκη Νυχτοπερπατματα.
Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Το Σββατο, 7 Μαρτου 2015, στις 12 το μεσημρι, η Ελνη Σβορνου
σς περιμνει στο βιβλιοπωλεο ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ, στα Μελσσια, με αφορμ το νο βιβλο της Η μητρι με τη χρυσ καρδι.

     
Το Σββατο, 14 Μαρτου 2015, στις 12 το μεσημρι η συγγραφας λισον Φαλκονκη και η εικονογρφος Κλαρη Γεωργλλη σς περιμνουν στον IANO. Με κφι, φαντασα και χρμα θα σας συστσουν τον φοβερ μικρ Αλξη που σκαρφζεται του κσμου τις δικαιολογες για να αποφγει κολατσι και φαγητ και το καθημεριν μπνιο!

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Νες κυκλοφορες


Η Σρα και ο Ππιος
Σειρ εικονογραφημνων βιβλων για μικρ παιδι, με ρωες να κορτσι κι ναν ππιο, να παρξενο αλλ αξιολτρευτο δδυμο που βλπει τον κσμο μσα απ το δικ του πρσμα. Η σειρ προγει την αξα της φιλας και βοηθει στην ανπτυξη της φαντασας, καθς τα παιδι ακολουθον τους δο ρωες στις περιπτεις τους.

Σρα Γκμες Χρις
Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ

Η Σρα και ο Ππιος ψχνουν να βρουν κτι να κνουν, αλλ σε τποτα δε συμφωνον. σπου ο Ππιος βρσκει την εικνα κποιων πιγκουνων, πργμα που δνει στη Σρα μια θαυμσια ιδα…
    
Σρα Γκμες Χρις
Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΙΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

H Σρα και ο Ππιος πνε στο πρκο. Πρασαν μα κουραστικ μρα και ανυπομονον να καθσουν και να ηρεμσουν στο αγαπημνο τους παγκκι. μως ανακαλπτουν τι να λονα παρκ χει ρθει και φυσικ δε χνουν την ευκαιρα να το επισκεφτον.

5,50 € 4,95 €

 
5,50 € 4,95 €

Μαρ Σελι
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

Η Μαρ Σελι σο προτενει να μπεις μ’ ανοιχτ μυαλ μαζ της στον κσμο της ζωγραφικς και να ανακαλψεις τα μυστικ του. Το μονοπτι που ακολουθεται σημαδεεται απ πνακες, θματα, λξεις, που λα συνδονται μεταξ τους. Ας γνει λοιπν αυτ η διαδρομ αφετηρα για τη δικ σου βλτα στον κσμο της ομορφις και της ευτυχας που ανογεται μπροστ σου: στον κσμο της ζωγραφικς.
  
Λιμαν Φρανκ Μπουμ
Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ

Μια κλασικ περιπτεια φαντασας και να ταξδι αυτογνωσας που δδαξε εκατομμρια παιδι να αγαπον το διβασμα, προκαλντας τα να ανακαλψουν τη μαγεα στα καθημεριν πργματα της ζως. Το διαχρονικ του μνυμα, τι ο νθρωπος χει μσα του τη δναμη να μεταμορφσει τη ζω του ταν θελσει να το κνει, εξακολουθε να αντηχε και στην εποχ μας.

12,00 € 10,80 €

 
11,00 € 9,90 €

Ψυχρ κι ανποδα


Η ννα και η λσα, που λατρψατε απ την ταινα της Disney Ψυχρ κι ανποδα, σε νες περιπτειες!

ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΦΙΛΟΣ

Η ννα και η λσα ετοιμζουν ναν μεγλο χορ για τον λα της Αρεντλας και θλουν λα να εναι τλεια. μως, πηγανοντας να μαζψουν λουλοδια για να στολσουν την αθουσα, χουν μια απρσμενη συνντηση, που θα σταθε αφορμ για να κνουν ναν καινοριο φλο.
    
ΜΠΕΜΠΙ ΣΙΤΕΡ ΜΙΚΡΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Η ννα, ο Κριστφ και ο Σβεν αναλαμβνουν να προσξουν τα μικρ ξωτικ σο οι γονες τους θα βρσκονται στο ετσιο συνδριο μαγεας. μως το εγχερημα αποδεικνεται πιο δσκολο απ’ σο πστευαν. Θα τα καταφρουν ραγε;

3,70 € 3,33 €

 
3,70 € 3,33 €

Best Sellers

Ευγνιος Τριβιζς
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ
  Ιωννα Μπουλντομη
ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ
  Ελνη Σβορνου
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
  Γργκεν Μπανσρους
ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΤΙΝΙΑ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube