Metaixmio

Αιχμς για μικρος #8
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
5/2/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας

Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας παρουσιζουν το ολοκανουργιο site τους, που οι νεαρο αναγνστες θα βρουν πολλς και ενδιαφρουσες πληροφορες και πλοσιο υλικ για ,τι αφορ τη νεανικ λογοτεχνα.

Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΙΟΣ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

Αυτ τον Φεβρουριο, να βιβλα ρχονται απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να κρατσουν συντροφι στους μικρος μας φλους! Γνωρστε τη φιλα της Σρα και του Ππιου και ακολουθστε τους σε διασκεδαστικς περιπτειες, καθς ανακαλπτουν τον κσμο! Η εικονογρφηση εναι εμπνευσμνη απ τη βραβευμνη, ομνυμη σειρ κινουμνων σχεδων του BBC. Τα δο πρτα βιβλα ρχονται κοντ σας στις 9 Φεβρουαρου 2015. Μενετε συντονισμνοι!
Φτος συμπληρνονται 150 χρνια απ την πρτη κυκλοφορα του κορυφαου ργου της παιδικς λογοτεχνας "Οι περιπτειες της Αλκης στη χρα των θαυμτων". Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προτενουν την αριστουργηματικ κδοση με την εικονογρφηση της αγαπημνης Ρεμπκα Ντοτρεμρ, που αφηγεται την ιστορα του Λιοις Κρολ με τον δικ της μοναδικ φος.
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ «ΚΑΣΣΑ»
Σας αρσουν τα παιχνδια στρατηγικς και φαντασας; Συμμετχετε σε παιχνδια ρλων; Ττε σγουρα ξρετε την Κισσα! Τρα η Κισσα συνεργζεται με τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ΤΡΙΒΙΖΑΣ FAN fun club και προσφρει στα μλη του 10% κπτωση σε λα τα παιχνδια που φρουν το λογτυπ της.
Πολυχρος
Στις 7 Φεβρουαρου 2015 ξεκιν ο τρτος κκλος του εργαστηρου δημιουργικς γραφς αστυνομικν ιστοριν για παιδι 9-12 ετν με τη συγγραφα παιδικς λογοτεχνας Ελνη Σβορνου. Το μυστριο και η περιπτεια υπρχουν παντο! Στο εργαστριο αυτ φορμε τα «γυαλι και την καπαρντνα» του ντετκτιβ και ερευνομε υποθσεις... Διαβζουμε, σχολιζουμε βιβλα, ερευνομε, εμπνεμαστε, γρφουμε και δημιουργομε κσμους με τις λξεις μας.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ «ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ»
Η μουσικοθεατρικ ομδα Πιτς Φιτλι παρουσιζει τις «Τσσερις Μικρς Καληνχτες», μια παρσταση δραματοποιημνης αφγησης, με ζωνταν, πρωττυπη μουσικ, τραγοδια και διαδραστικ παιχνδια. Μην τη χσετε!
Οξυγνο

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!»: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ
Τι θα λγατε αν δυο γτοι σς διναν λα τα υλικ για να δσετε μνοι σας να βιβλο με σκληρ εξφυλλο; Θα λγατε τι μλλον εναι για δσιμο… Ε, μα ναι λοιπν, εναι για δσιμο! Και, ναι, σας δνουν λα τα υλικ μσα σε να βαλιτσκι βιβλιοδεσας που συνοδεεται απ οδηγες και βοηθητικ βντεο!

«ΜΙΚΡΟΙ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΙ»: ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αυτ τον Φεβρουριο, επισκεφτετε το Οξυγνο και γνετε μλος της παρας «Μικρο βιβλιοφγοι», μιας Λσχης Ανγνωσης μνο για παιδι! Πρτε μια ανσα απ τον φρτο του σχολεου και το κουραστικ διβασμα και ελτε να μθουμε μαζ πς η ανγνωση μπορε να γνει απλαυση!
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Ο Κλουζ, ο αγαπημνος ιδιωτικς ντετκτιβ των παιδιν, ρχεται το Σββατο 7 Φεβρουαρου, στο βιβλιοπωλεο ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΝΝΕΦΟ, στην Καλαμαρι Θεσσαλονκης, για να σας παρασρει σε να ακαταμχητο παιχνδι μυστηρου. Να εστε λοι εκε!
     
Χωρνε δυο βατρχια σ’ να βιβλο; Χωρει να νησ κτω απ να κρεβτι; νας βτραχος και μια βατραχνα σας περιμνουν το Σββατο 14 Φεβρουαρου, στο βιβλιοπωλεο ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ, στα Μελσσια, να μοιραστον μαζ σας τα παιχνδια τους  και να σας φανερσουν τα μυστικ τους...
Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Μη χσετε τη διαδραστικ αφγηση της ιστορας του Πργκιπα μισο το Σββατο 14 Φεβρουαρου, στον ΙΑΝΟ. Ο πργκιπας της ιστορας μας δε φιλοδοξε να γνει βασιλις! χει λλα σχδια στο μυαλ του και εναι αποφασισμνος να κνει το δικ του!
     
Πο κρφτηκε το παραμθι; Πσω απ τον βρχο. χι, σκαρφλωσε στο κλαδ. χι χι, να το. Στην κορφ του δντρου. Με αφορμ το παραμθι της Μαρινθης Μνη Ιππκαμπος και Ανεμνη, τα παιδι και η συγγραφας αναζητον ιστορες στο δσος των χων και των εικνων, το Σββατο 28 Φεβρουαρου 2015, στο βιβλιοπωλεο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, στην Κηφισι.

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Να βιβλα

Κατερνα Ανωγιαννκη
Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΣΟΣ

Αν εσαι μορφος, ξυπνος και πργκιπας, η ζω μοιζει σχετικ εκολη! Εκτς κι αν χεις τη συνθεια ν’ αφνεις τα πντα… ΜΙΣΑ. Πς περιμνεις μετ να σου εμπιστευτον ΟΛΟΚΛΗΡΟ βασλειο; λα μως που ο δικς μας πργκιπας δε φιλοδοξε να γνει βασιλις! χει λλα σχδια στο μυαλ του! Εναι αποφασισμνος να κνει το δικ του!
    
Κστας Πολος
ΠΑΠΠΟΥ;

να βιβλο που χει θμα την απλεια, χωρς μως να βαρανει με λπη με διδακτισμ, χωρς να χρυσνει το χπι, χωρς να εναι γραμμνο επτηδες. να παιδκι χνει τον παππο του και μαθανει το αξεχριστο της χαρς απ τη λπη μσα στην καρδι των ανθρπων. Και το αξεχριστο της ζως απ τον θνατο.

6,60 € 4,94 €

 
6,60 € 4,94 €


Τα μικρ ζωκια
Μια πολ παρξενη μρα ξημερνει για τα μικρ ζωκια. Ακολοθησε στις περιπτεις τους το λιοντρι που ψχνει τον βρυχηθμ του, την αλεπο που χασε την ουρ της, τη ζβρα που αναζητ τις ργες της και το ποντκι που ψχνει τη φων του. Βιβλα με υπροχη εικονογρφηση, αστεα στιχκια και παρθυρα που κρβουν εκπλξεις, για ατελεωτο παιχνδι.

Τζντα Ρμπαρντ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΒΡΥΧΗΘΜΟ ΤΟΥ
 
  
Τζντα Ρμπαρντ
Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ


6,60 € 4,94 €

 
6,60 € 4,94 €

Τζντα Ρμπαρντ
Η ΜΙΚΡΗ ΖΕΒΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΡΙΓΕΣ ΤΗΣ
 
  
Τζντα Ρμπαρντ
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ


6,60 € 4,94 €

 
6,60 € 4,94 €


Ιστορες με τα Στρουμφκια
Βιβλα δραστηριοττων και νες περιπτειες με τους αγαπημνους μας φλους απ το Στρουμφοχωρι!

Στρουμφοβιβλο ζωγραφικς 2

Χρωμτισε τις εικνες και εξασκσου στην αντιγραφ, διασκεδζοντας με τα αγαπημνα σου Στρουμφκια!
  
Στουμφοβιβλο με παιχνδια 3

Βρες τις διαφορς, νωσε τις τελτσες, ζωγρφισε και πρνα ατλειωτες ρες διασκδασης με πολλ ακμα στρουμφοπαιχνδια που θα βρεις στις σελδες αυτο του βιβλου!.

4,40 € 3,96 €

 
4,40 € 3,96 €

Ιστορες με τα Στουμφκια 5: Ο στοιχειωμνος πργος

Τα Στρουμφκια μαζεουν προμθειες για τον χειμνα που πλησιζει, μως η αποθκη τους θα πρει φωτι και θα αναγκαστον να εγκαταλεψουν το Στρουμφοχωρι. Τι τα περιμνει στον ερειπωμνο πργο που θα συναντσουν στον δρμο τους;
  
Ιστορες με τα Στρουμφκια 6: Ο Στρουμφοππτης

Ο Προκπης θα θελε πολ να εναι ιππτης, αλλ πιστεει τι δεν εναι αρκετ γενναος. μως νας δρκος εμφανζεται ξεφυσντας φλγες και βζει φωτι στο Στρουμφοχωρι. Μπως εναι η μεγλη ευκαιρα για τον Προκπη να αποδεξει την αξα του;

3,70 € 3,33 €

 
3,70 € 3,33 €
Ιστορες του Μπαμπαστρομφ 2

Στα βθη ενς ξεχασμνου δσους, σε να μικρ χωριουδκι, τα Στρουμφ ζουν μια ζω ρεμη και ανμελη. χι μως και βαρετ! Καθημεριν τους τυχανουν κθε λογς περιπτειες, αστεες και τρομακτικς, συγκινητικς αλλ και απρσμενες… Πολ συχν μλιστα, λο και κποιο μθημα παρνουν απ αυτς! Γι’ αυτ και ο Μπαμπαστρομφ τις διηγεται το βρδυ πλι στη φωτι.

    

4,40 € 3,96 €

   
Best Sellers

Γργκεν Μπανσρους
ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΤΙΝΙΑ
  Ελνη Ανδρεδη
ΓΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
  Ελνη Σβορνου
ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑΤΑ
  λκη Ζη
Η ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube