Metaixmio

Αιχμς για μικρος #7
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
23/12/2014
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας

Το επκαιρο διεθνς μπεστ σλερ του Ευγνιου Τριβιζ, που κυκλοφορε απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, παρουσιζεται για πρτη φορ στο θατρο Χορν. Μια παρσταση για παιδι και… για σους αισθνονται παιδι!

ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ

Η πιο διασκεδαστικ χριστουγεννιτικη μχη ζωντανεει!
Η βραβευμνη με δο σκαρ περιπτεια της Disney ρχεται φτος τα Χριστογεννα σε να version, ακμα πιο τραγουδιστ.
 

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ
Απ τη μαγικ χρα της Σεντπια στη Media Markt.

ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Για την περοδο των χριστουγεννιτικων διακοπν -και χι μνο!- οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προτενουν γιορτιν βιβλα για παιδι.
να βιβλο που θα βοηθσει τους μικρος φλους των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ να αποκτσουν οικολογικ ευαισθησα, απ τη συγγραφα Ελνη Ανδρεδη.
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορον δο νες περιπτειες της πολυβραβευμνης αστυνομικς σειρς «Μια υπθεση για τον ντετκτιβ Κλουζ».

ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τις φετινς γιορτινς μρες, διασκδασε με το πιο μεγλο βιβλο χριστουγεννιτικων δραστηριοττων!
Μλις κυκλοφρησε το νο, χειμεριν τεχος της θρυλικς, παιδικς εφημερδας των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Κντε να διλειμμα, μαθανοντας για εκδηλσεις, παραστσεις και μρη που δεν πρπει να χσετε, συμμετχοντας σε διαγωνισμος και απαντντας σε διασκεδαστικ κουζ!
Πολυχρος
Σας περιμνουμε με χριστουγεννιτικες εκδηλσεις, γιορτιν εργαστρια, αφηγσεις παραμυθιν και λλα πολλ παιχνδια για παιδι και φυσικ πολλ βιβλα για να κνετε δρα σ’ αυτος που αγαπτε!

ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τα απογεματα της Παρασκευς και τα πρωιν του Σαββτου δνουμε προτεραιτητα στους μικρος μας φλους και τους καλομε να επιλξουν το εργαστρι που τους ταιριζει περισστερο αναλγως με τα ενδιαφροντα, τις ικαντητες και τις κλσεις τους.
Οξυγνο

ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
Βζουμε τα γιορτιν μας και σας περιμνουμε με να πλοσιο πργραμμα εκδηλσεων για μικρος και μεγλους.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τι επιφυλσσει το ΟΞΥΓΟΝΟ για τους μικρος του φλους τους επμενους τσσερις μνες; ρθε η ρα να σας τα αποκαλψουμε λα!
Πετε μας τη γνμη σας.
Να βιβλα

λισον Φαλκονκη
ΑΛΕΞΗ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!

Μια ξυπνη ιστορα που παρασρει τον αναγνστη στον κσμο της αχαλνωτης φαντασας ενς μικρο αγοριο, το οποο σκαρφζεται διφορα προσπαθντας να αποφγει να κνει μπνιο. Στην δια σειρ κυκλοφορε και το βιβλο ΑΛΕΞΗ, ΦΑΕ ΚΑΤΙ!
    
Κυρικος Χαρτος
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

Η ιστορα ενς παιδιο που δεν μπορε  να κοιμηθε και ξεκιν να γυρσει τον κσμο για να βρει τον πνο. πειτα απ μια παραμυθνια αναζτηση σε μαγικ τοπα, θα τον ανακαλψει τελικ χρη σ’ να βιβλο!

4,40 € 3,96 €

 
3,70 € 3,33 €

Δμητρα Π. Πυργελ
ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Δυο αδρφια παζουν κι ονειρεονται. Κι απ το παιχνδι στο νειρο, βμα το βμα, θα φτσουν ως το φεγγρι και θα μθουν πο κρβονται στ’ αλθεια τα νειρα τα γλυκ κθε πρω, ταν οι νθρωποι ξυπνον και δεν τα ονειρεονται πια…
    
Ελνη Σβορνου
Η ΜΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ

Η ηρωδα του βιβλου εναι μια μητρι με χρυσ καρδι, που προσεγγζει το θετ της παιδ με εντυπωσιακ καλοσνη. να βιβλο που ανατρπει λα τα στερετυπα, τα οποα –δυστυχς– συνεχζουν να υπρχουν, ακμα και πρα απ τα παραμθια.

3,70 € 3,33 €

 
3,70 € 3,33 €


Εμπρς λοιπν λοι μαζ
Μια σειρ ρυθμικν παραμυθιν με σπαρταριστος χαρακτρες και απολαυστικς περιπτειες που γραψε για σας ο Ευγνιος Τριβιζς.

Ευγνιος Τριβιζς
Ο ΧΑΡΥ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΥΧΝΑΡΙ

Ο Χρυ το τυχερ μοσχρι ξεκιν να πρω για να δεξει στον πνσοφο σουλτνο με το χρυσ τουρμπνι να μαγικ λυχνρι που αλλζει συνχεια χρματα. Τι παραμυθνια μυστικ κρβει ραγε το παρξενο αυτ λυχνρι;
  
Ευγνιος Τριβιζς
Η ΡΕΝΑΤΑ Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΖ ΡΙΓΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

Η Ρεντα η χαδιρα γτα θλει να ζητσει απ τον βασιλι να στελει στρατ, καννια και πυροβολικ για τη Φιφκα την κιτρινμαυρη σφκα. Τι θα αποφασσει μως ο βασιλις που ταζει με ρυζγαλο ναν πιγκουνο; Θα κηρξει τον πλεμο ξαφνικ στη Φιφκα;

13,30 € 11,97 €

 
13,30 € 11,97 €


Ο μικρς δρκος Καρδας
Μια σειρ για παιδι προσχολικς ηλικας  απ τον βραβευμνο γερμαν συγγραφα νγκο Ζγκνερ. Με ρωα τον δημοφιλ μικρ δρκο, η σειρ χει δη αποκτσει πολλος φλους και στην Ελλδα.

νγκο Ζγκνερ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΟΡΙΑ

Ο μικρς δρκος Καρδας και οι φλοι του ταξιδεουν στον χρνο, πσω στην Προστορα, γιατ θλουν να μθουν για τους πρτους δρκους. Μα η Προστορα εναι επικνδυνη εποχ!
  
νγκο Ζγκνερ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο μικρς δρκος Καρδας δεν χει καμα ρεξη να πει με το σχολεο στην Κοιλδα των Τερστιων Μανιταριν. ταν μως ο μπαμπς του ο Μγκας αναφρει τα Ξωτικ της Κοιλδας, το ενδιαφρον του μικρο δρκου ξυπνει.

7,70 € 6,93 €

 
7,70 € 6,93 €

Μαρινθη Μνη
ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΩΝΗ

Ο μικρς ιππκαμπος εναι θλιμμνος, γιατ τα πλσματα του βυθο που θαυμζει δεν τον θλουν για φλο τους. ραγε χρειζεται πραγματικ να αλλξει για να αρσει στους λλους πιο σημαντικ εναι να αρσει στον εαυτ του;
  
Γιολνα Αποστολκη
ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ

Ο Λμπης χει δυο μικρτερα αδρφια, εναι δηλαδ ο πρτος, ο μεγλος της οικογνειας. Μα ταν γεννιται η μικρ του αδερφ, αρχζει ξαφνικ κι χει προβλματα με τον πνο.

5,50 € 4,95 €

 
6,60 € 5,94 €
Σκης Σερφας
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;

ρωας του βιβλου εναι ο Φρλος, να παιδ που διασκεδζει ταλαιπωρντας τους λλους. Ο Φρλος μως θα κνει τα δσκολα βματα που θα τον εξελξουν και θα τον βοηθσουν να γλιτσει –και αυτς και οι γρω του– απ τις κακες του.

  
Κωνσταντνος Πατσαρς
ΤΟ ΚΟΥΤΙ

Ο εντεκχρονος Αρφ χνει το μολβι του και το ξαναβρσκει στο κουτ με τα χαμνα αντικεμενα της τξης. Χρησιμοποιντας τα χαμνα πραγματκια, ο Αρφ θα βρει σιγ σιγ τις ισορροπες του στο σχολεο και θα αποκτσει τον πρτο του πραγματικ φλο.


6,60 € 5,94 €

 
7,70 € 6,93 €
Λουτσα Βακαρνο
ΕΓΩ, Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ: ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Η μιλι λαμβνει να απρσμενο γρμμα, χρη στο οποο ανακαλπτει τι ο ιδιρρυθμος θεος ρβιλ την χει αφσει κληρονμο της αγροικας του. Μλις μως θα φτσει στο χωρι μαζ με τη μητρα της, θα ρθει αντιμτωπη με το μυστριο της οικας Σρινγκτον…
  
Μαργκτ ουερ
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

Στο καινοριο της σχολεο η ντα δε νιθει καθλου καλ. Η δασκλα τους μως, η μις Κρνφιλντ, τους μιλει για το Μαγικ Μαγαζ των Ζων – και η ντα αποκτ την αλεπο Ραμπτ που εναι πντα πρθυμη να προσφρει τη βοθει της.

9,90 € 8,91 €

 
11,00 € 9,90 €

Κιτ ΝτιΚαμλο
ΦΛΩΡΑ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Μια ιστορα αστεα, γεμτη εκκεντρικος αλλ αξιαγπητους τπους. Το τελευταο βιβλο μιας πολ σημαντικς και διεθνς γνωστς συγγραφα χει ρωες να κορτσι παθιασμνο με τους σοπερ ρωες κι ναν σκουρο – που τυχαα γνεται σοπερ σκουρος!
  
Κρις Γκραμπενστιν
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΟ

ταν ο Κιλ Κλε μαθανει πως ο πιο δισημος κατασκευαστς παιχνιδιν σχεδασε την καινορια βιβλιοθκη της πλης και τι δνει την ευκαιρα να περσει κανες να βρδυ εκε, τποτα δεν μπορε να τον σταματσει. Αυτ μως που δε συνειδητοποιε εναι πως η εσοδος αποτελε το εκολο κομμτι της δοκιμασας…

12,20 € 10,98 €

 
12,20 € 10,98 €


Να βιβλα με τους αγαπημνους σας ρωες
Μη χσετε ακμα τα να βιβλα που κυκλοφρησαν πρσφατα απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με λους τους αγαπημνους σας ρωες. Ζστε μοναδικς στιγμς με τους ρωες της Disney, διαβστε τις καινοριες περιπτειες στο Στρουμφοχωρι, ανακαλψτε τις πιο μορφες στιγμς της Πιξοπολης μαζ με την Ποπ Πξι, παξτε διασκεδαστικ παιχνδια με τη Χλη και ακολουθστε τη Μα και τους φλους της στη μαγικ χρα της Σεντπια.

Best Sellers

λκη Ζη
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
  Γργκεν Μπανσρους
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΣΕΛ
  Ιωννα Μπουλντομη
ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ
  Ευγνιος Τριβιζς
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube