Metaixmio

Αιχμς για μικρος #14
απ το Μεταχμιο και τον Πολυχρο
9/10/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας

Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργαννουν φτος για πμπτη συνεχ χρονι Μαραθνιο Ανγνωσης, το ετσιο εκπαιδευτικ πργραμμα φιλαναγνωσας με τη μορφ διαγωνισμο που χει πλον γνει θεσμς. Φτος καλομε τους μαθητς και τους εκπαιδευτικος του Δημοτικο και του Γυμνασου να γνωρσουν το ργο της λκης Ζη, της σπουδαιτερης εν ζω συγγραφα παιδικς και εφηβικς λογοτεχνας.
Γιορτζουμε τη να σχολικ χρονι με να απθανο δρο για τα μλη της μαγικς παρας του Ευγνιου Τριβιζ. Γρψε μας ποιο εναι το αγαπημνο σου βιβλο του Ευγνιου που κυκλοφορε απ τις εκδσεις μας και μπες στην κλρωση για να κερδσεις βιβλα του που θα σε συντροφεσουν στην επιστροφ σου στα θρανα στις πρτες σου σχολικς εμπειρες!
Η αρχαα ελληνικ μυθολογα δεν εναι μια χιλιοειπωμνη ιστορα ξεχασμνων θεν, αλλ να συναρπαστικ παραμθι δρσης. Γνρισε τη να μας σειρ και μθε τα πντα για τους αρχαους ρωες και τα τρατα.
Το παιδικ βιβλο «Αλξη, φε κτι!» στα πντε καλτερα ελληνικ βιβλα και στα 200 καλτερα του κσμου για το 2015, σμφωνα με τον διεθν κατλογο «White Ravens».
Πολυχρος
Λβε μρος και τη να σεζν στα δημιουργικ εργαστρι μας που θα ταξιδψουν τη φαντασα σου μχρι τα πρατα του κσμου. Φρε και τους φλους σου! Υποσχμαστε ατλειωτο παιχνδι και γνση με πολλ διασκδαση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ FAIR TRADE
Φτος το φθινπωρο, συνεργαζμαστε με τη Fair Trade Hellas και διοργαννουμε διφορες δρσεις αλλ και εκπαιδευτικ προγρμματα τα οποα μπορες να παρακολουθσεις με την τξη σου. Θα μθεις τι σημανει δκαιο εμπριο και πς να εμαστε υπεθυνοι καταναλωτς.
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Εν σου αρσουν τα αεροπλνα, τα αστρια και οι ιστορες, σε περιμνουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το Σββατο, 17 Οκτωβρου 2015, στις 12:30 το μεσημρι, σε να θεατρικ παιχνδι βασισμνο στη ζω και το ργο του συγγραφα του Μικρο Πργκιπα Αντουν ντε Σεντ-Εξιπερ, με την ηθοποι Μαρα Τερζκη και την αγαπημνη συγγραφα μικρν και μεγλων λκη Ζη.
     
Το Σββατο, 24 Οκτωβρου 2015, στις 12 το μεσημρι, η εκπαιδευτικς και συγγραφας του βιβλου Εγ εμαι εγ… και μου αρσω! Κατερνα Χριστγερου μς περιμνει στο PUBLIC Κρκυρας με παιχνδια, ιδες και δραστηριτητες για την ενσχυση της αυτοεκτμησς μας.
Δετε περισστερα…

  Δετε περισστερα…

Μη χσεις το Σββατο, 31 Οκτωβρου 2015, στις 12 το μεσημρι, στο βιβλιοπωλεο ΠΕΡΔΙΚΗΣ στην Καλλιθα, να διαδραστικ παιχνδι με αφορμ το βιβλο Τα μυαλ που κουβαλς που βασζεται στην ομτιτλη να ταινα της Disney / Pixar που λοι μας λατρψαμε.
     
Το Σββατο, 31 Οκτωβρου 2015, στις 12:30 το μεσημρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, η συγγραφας Λνα Σωτηροπολου μς διηγεται τις διαφορετικς πτυχς μιας ιστορας δο αδερφν.
Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Νες κυκλοφορες

Ελζαμπεθ Βρντικ
Η φων δεν εναι
για να ουρλιζουμε

Οι φωνς βγανουν αυθρμητα στα παιδι, ως νας τρπος να εκφρσουν τα συναισθματ τους: τη χαρ, τον ενθουσιασμ, τον θυμ, την απογοτευση… Με απλς φρσεις και διασκεδαστικς εικνες το βιβλο αυτ μαθανει στα παιδι πτε εναι ρα να μιλον χαμηλφωνα και πτε εναι αποδεκτ να φωνζουν.
    
Ιωννα Μπαμπτα
Τα γουρουνκια
της ευτυχας

Μεγλο ταξδι κανε ο ρωας σ’ αυτ την ιστορα για να βρει απντηση στο ερτημα: Πο να βρσκεται ραγε η ευτυχα; Μπως στην ξπλα και στην παραλα; Στην οικογνεια και στη χειρωνακτικ εργασα; στα χρματα και στην επιτυχα; Τρα γουρουνκια απαντον και μοιρζονται μαζ μας λα αυτ που αγαπον.

7,70 € 6,93 €

 
3,70 € 3,33 €

λκη Ζη
Γατοκουβντες

Μια γλαφυρ, χιουμοριστικ και επκαιρη ιστορα για ναν μεγλο γτο, δυο μικρ παιδι, μια παχουλ γτα και ναν μεγλο κασωνα. να υπροχο βιβλο-δρο με να μοντρνα εικονογρφηση, που συνοδεεται απ CD με αφγηση της ιστορας απ τη συγγραφα.
 
Ιωννα Μπουλντομη
Γρμματα στον αδερφ μου

Ο Γρηγρης εναι να εννιχρονο αγρι που μας ανογει τη ζω του σαν βιβλο. Μσα απ τα γρμματα που στλνει στον αδερφ του, μαθανουμε τα πντα για την καθημεριντητ του, σαν ημερολγιο, με πολ αστεο αλλ και πολ σοβαρ τρπο.

11,00 € 9,90 €

 
8,80 € 7,92 €

Best Sellers

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ   Γργκεν Μπανσρους
ΤΕΡΑΤΑ, ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΕΣ
  Αντνης Παπαθεοδολου
Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
  Ελνη Σβορνου
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube