Metaixmio

Αιχμς για μικρος #13
απ το Μεταχμιο και τον Πολυχρο
18/7/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας

Φτος το καλοκαρι σκψου ξυπνα και αξιοποησε τη μεγλη προσφορ που σου δνει η εφημερδα ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακς σε συνεργασα με τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Αγρασε να οποιοδποτε βιβλο απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και διλεξε λλο να ΔΩΡΟ απ μια πλοσια και ευρεα γκμα βιβλων μνο με το πρωττυπο κουπνι που θα βρεις στην πρτη σελδα της εφημερδας.
Πσο καλ γνωρζεις τον ντετκτιβ Κλουζ και τις περιπτεις του; Αν εσαι ανμεσα στους μυημνους, απντησε σωστ σε δκα ερωτσεις και στελε μας τις απαντσεις σου για να κερδσεις πολλ, απθανα δρα!
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σου προτενουν πρωττυπες δραστηριτητες που προσφρονται για ατλειωτες ρες διασκδασης και δημιουργας την περοδο των καλοκαιρινν διακοπν. Αξιοποησε τον χρνο σου και πρασε μερικς ευχριστες ρες στο σπτι, στη θλασσα, στο χωρι στην πλη.
Στις 30 Ιουλου γιορτζουμε τη Διεθν Ημρα της Φιλας. Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φρνουν κοντ σας βιβλα που μαθανουν στα παιδι πς να μοιρζονται, να φροντζουν, να συνεργζονται, να διαχειρζονται τα προβλματα των σχσεων και -το σημαντικτερο λων- πς να χτζουν φιλες που θα κρατσουν μια ζω.
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και οι Πρκτορες του Πλαντη σο εμπιστεονται μια καλοκαιριν μυστικ αποστολ: Προσπθησε για μα εβδομδα να μην αγορσεις για το σπτι σου τποτα φτιαγμνο απ πλαστικ! Ολοκλρωσε την αποστολ κι εμες θα σε ανταμεψουμε.
Πολυχρος
Συνεχζεται ως και τα τλη Ιουλου το παζρι βιβλου μας με μοναδικς προσφορς απ μια μεγλη γκμα βιβλων μας για μικρος και μεγλους. Εδ θα βρετε πολλ βιβλα για λα τα γοστα, σε τιμς κπληξη απ 1,40 €.
Πετε μας τη γνμη σας.
Βιβλιοπροτσεις για το καλοκαρι


Το καλοκαρι φτασε κιλας στη μση και οι ζστες σφγγουν, εν τα σχολεα, οι ασκσεις και τα διαγωνσματα… αναβλλονται μχρι τον Σεπτμβρη! μως το διβασμα μπορε να γνει η αγαπημνη σου συντροφι και κατ τη διρκεια των διακοπν: οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σου προτενουν μοναδικ, δροσερ βιβλα με καλοκαιριν θμα που υπσχονται να γνουν η πιο μορφη παρα και να σου προσφρουν ατλειωτες ρες ευχαρστησης το φετιν καλοκαρι!

Ιωννα Μπαμπτα
Διακοπς
στη βερντα

Οι διακοπς του καλοκαιριο χουν ξεκινσει. Η μαμ κι ο μπαμπς εναι στη δουλει κι ο Δημτρης στο σπτι μαζ με τη γιαγι. Διακοπς στη βερντα δεν εναι και το καλτερο που μπορε να συμβε σε να εννιχρονο αγρι. μως να πρωιν ο Δημτρης κτι ενδιαφρον παρατηρε στην απναντι πολυκατοικα.
 
Μγκαν ΜακΝτναλντ
Η Μιμ η Νευρικ δεν πει διακοπς

Ετοιμαστετε για το ΝΕΥΡΙΚΟΤΕΡΟ καλοκαρι της ζως σας! Δε φτνει που η μαμ και ο μπαμπς της Μιμς φεγουν χωρς τη Μιμ και τον Στμο. Τρα την εγκαταλεπουν και οι καλτερο της φλοι! Και πνω που πστευε πως θα περσει το πιο βαρετ χασμουροκαλοκαρι της ζως της, η Μιμ καταστρνει να μοναδικ σχδιο…

6,57 € 5,91 €

 
8,76 € 7,88 €

Μαρα Αγγελδου
Ιστορες που
τις επε
η θλασσα

ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2013
Η συγγραφας θα πεσει τα παιδι τι η Ιστορα βρσκεται παντο: ακμα και στη θλασσα! ταν η Ιστορα ταν ακμη στην αρχ της, η θλασσα δεν εχε οτε τλος οτε αρχ. Πς να μην τραβξει τους ανθρπους σαν μαγντης; Αυτ ταξδεψε στα κματ της θεος, ρωες και απλος θνητος και τους δδαξε την περιπτεια και το ταξδι, τη νοσταλγα και τον γυρισμ.
 
Ελνη Σβορνου
Το μυστικ
της φκιας
(Ντετκτιβ Βεντουζνι)

Η να οικολογικ περιπτεια του ντετκτιβ των ωκεανν, του δαιμνιου χταποδιο Βεντουζνι. να βιβλο που διδσκει στα παιδι τι η μλυνση της θλασσας δε γνωρζει σνορα και πως λα συνδονται με τρπο καθλου προφαν: απ το φυτοπλαγκτν ως τον καρχαρα και τον νθρωπο.

9,86 € 8,87 €

 
7,66 € 6,89 €

λκη Ζη
Το καπλνι
της βιτρνας

Δυο μικρς αδερφς που ζουν σ’ να νησ του Αιγαου το 1936 ακονε τον παππο τους να τους μιλει ρες ατλειωτες για τους «αρχαους» του, ανυπομονον να ανταμσουν με τους φλους και τις φλες τους σαν ρχεται το καλοκαρι, μα πνω απ’ λα τρελανονται με τις μαγικς ιστορες του καπλανιο που τους διηγεται ο ξδερφς τους ο Νκος. Τι συμβανει μια ζεστ μρα του Αυγοστου που αναστατνει τη ζω των κοριτσιν και των δικν τους;
 
Πηνελπη Δλτα
Τρελαντνης

να κλασικ μυθιστρημα που μας μεταφρει στα παιδικ χρνια της συγγραφα το καλοκαρι του 1879, ταν εκενη μαζ με τα τρα αδλφια της περνον τις διακοπς τους στο σπτι των θεων τους, στον Πειραι. Η παιδικ ζω σε λο της το μεγαλεο, στολισμνη με τα θη των αρχν του 20ο αινα.

10,95 € 9,86 €

 
7,66 € 6,89 €

Best Sellers

Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΡΑ (ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ)   George R. R. Martin
Ο ΔΡΑΚΟΣ
ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ
  Γργκεν Μπανσρους
ΒΡΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ
  Ευγνιος Τριβιζς
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".