Metaixmio

Αιχμς για μικρος #10
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
1/4/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας

να νο, πρωττυπο βιβλο με φλλα δραστηριοττων για παιδι 5-10 ετν οι οποες βοηθον το παιδ να γνωρσει τον εαυτ του, να κατανοσει τη μοναδικτητ του και να αισθανθε τι εναι σημαντικ προσωπικτητα.
Τρα που οι διακοπς του Πσχα πλησιζουν, τι πιο ευχριστο απ το νο πασχαλιν βιβλο μας με φλλα δραστηριοττων για παιδι Νηπιαγωγεου! Η Χαρ η μαγισσολα και ο γτος της ο Χρης συντροφεουν τα παιδι τις γιορτς του Πσχα με παιγνιδεις δραστηριτητες και τα βοηθον να περσουν ευχριστες ρες στον ελεθερο χρνο τους.
Φτος, βραβεο διεκδικον τα βιβλα Εγ και η αδερφ μου της Λνας Σωτηροπολου και Γνε πρκτορας του πλαντη της Ελνης Ανδρεδη. Απ τη μα μια ιστορα γνωστ με δο αδερφς που η μεγλη ζηλεει τη μικρ, και απ την λλη να πανξυπνο βιβλο με οικολογικ μνυμα.
Στον Σκη Σερφα απονμεται το Κρατικ Βραβεο Παιδικο Λογοτεχνικο Βιβλου για το βιβλο του «Δρμο παρνω, δρμο αφνω».
Τη γιορτζουμε κθε χρνο στις 2 Απριλου, ημρα των γενεθλων του μεγλου δανο παραμυθ Χανς Κρστιαν ντερσεν. Δετε την αφσα μας με τα δκα δικαιματα του μικρο αναγνστη, γιατ το διβασμα εναι πνω απ λα ευχαρστηση και αναφαρετο δικαωμα λων!
Ο Μικρς Πργκιπας, το γνωσττερο ργο του Γλλου συγγραφα και πιλτου Αντουν Ντε Σεντ Εξιπερ, χει ξεπερσει σε πωλσεις τα 145 εκατομμρια ανττυπα παγκοσμως, εν οι γλσσες και οι διλεκτοι στις οποες χει μεταφραστε φτνουν τις 270. Απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα κοσμε σντομα τις προθκες των βιβλιοπωλεων μια να αριστουργηματικ κδοση του δισημου βιβλου, σε μετφραση της  λκης Ζη και εικονογρφηση του Αλξη Κυριτσπουλου.
Ανακαλψτε τα βιβλα των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για παιδι και νους, ξεφυλλζοντας τους νους, ανανεωμνους καταλγους μας. Βρετε βιβλα εκπαιδευτικ, διασκεδαστικ και ενδιαφροντα, συναρπαστικς ιστορες και καλογραμμνα παραμθια για κθε γοστο και ηλικα και επιλξτε αυτ που σας ταιριζει περισστερο.
Πολυχρος
Το Σββατο, 4 Απριλου 2015, στις 10:30 το πρω, ελτε να στολσουμε τις λαμπδες μας με τους ρωες των αγαπημνων μας βιβλων με τη βοθεια της ηθοποιο και εμψυχτριας Εας Νικηφρου.

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ λειτουργε εδ και ενμιση χρνο Λσχη Ανγνωσης για παιδι 8 ως 11 ετν, την οποα συντονζει η εκπαιδευτικς λκηστη Χρονκη. λα κι εσ στην μορφη παρα μας για να μοιραστομε εμπειρες και συναισθματα, να μιλσουμε για θματα που μας απασχολον, να ανακαλψουμε πργματα για τον εαυτ μας, τον κσμο και τους λλους, διαβζοντας βιβλα που μας αρσουν.
Οξυγνο

«ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΓΙΝΕΣΑΙ!»
Τα παιδι δεν ρχονται με οδηγες χρσης και κθε γονις εναι αναμενμενο να αγωνι, να προσπαθε, να κνει λθη, να αναρωτιται πς να μεγαλσει τα παιδι του. Η Σχολ Γονων του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με την ψυχολγο Καλλιπη Εμμανουηλδου προσεγγζει παλις και νες θεματικς εντητες, βασισμνη στην επιστμη της ψυχολογας και τις πιο σγχρονες ρευνες, μσα απ ενδιαφρουσες πληροφορες, συζτηση και δραστηριτητες.
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Το Σββατο, 4 Απριλου 2015, στις 11:30 το πρω, σας περιμνουμε, παρα με τη συγγραφα Σοφα Μαντουβλου, στο Σιν Αλκη της Νας Μκρης, για να διαβσουμε λοι μαζ την μορφη, διαπολιτισμικ ιστορα της Το φουστνι με τις πεταλοδες.
     
Τη Μεγλη Τρτη, 7 Απριλου 2015, στις 6:30 μ.μ., στον χρο του ΟΞΥΓΟΝΟΥ στη Θεσσαλονκη, οι μικρο μας φλοι θα ζωντανψουν διφορα πασχαλιν θιμα και θα σχεδισουν το δικ τους αυγ-κπληξη, σε μια εκδλωση με την ηθοποι-εμψυχτρια Ζω Λρα.
Δετε περισστερα…

  Δετε περισστερα…

Μη χσετε το Σββατο, 25 Απριλου 2015, στις 12 το μεσημρι, στο βιβλιοπωλεο ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ, τη διαδραστικ αφγηση παραμυθιο και το εικαστικ εργαστριο, με αφορμ το βιβλο Ο πργκιπας μισς της Κατερνας Ανωγιαννκη.
     
Το Σββατο, 25 Απριλου 2015, στις 12 το μεσημρι, η συγγραφας λισον Φαλκονκη και η εικονογρφος Κλαρη Γεωργλλη σας περιμνουν στο βιβλιοπωλεο ΠΕΡΔΙΚΗΣ, στην Καλλιθα, για να σας συστσουν τον φοβερ μικρ Αλξη!

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Νες κυκλοφορες

Ιωννα Μπουλντομη
Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Δσκολοι καιρο για πργκιπες! Η οικονομικ κρση δεν κνει διακρσεις: μχρι και οι γαλαζοαματοι μνουν νεργοι. τσι και ο δικς μας ο πργκιπας. Δε βρσκει δουλει παρ τις προσπθεις του και τον πινει απελπισα. Η μορα μως δεν χει πει την τελευταα της λξη…
    
Αλεξνδρα Τσλκα
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΝΕΡΑΔΑ ΝΟΝΑ

Μια καλκαρδη νεριδα νον με αδυναμα στα γλυκ! Μια τορτα γενεθλων λαχταριστ, λο χρματα και καραμελωμνα στολδια! να κοριτσκι που ’χει μνο τη νον για να τη φιλει και ναν σκυλκο για να αγκαλιζει! να πρτι! Και να μεγλο μυστριο: ποιος φαγε την τορτα και πς θα γιορταστον τα πιο ωραα γενθλια;

3,70 € 3,33 €

 
3,70 € 3,33 €

Μαριττα Κντου
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ
Ο ΓΚΡΕΓΚΟΥΑΡ

Μια τρυφερ πασχαλιν ιστορα για την απρσμενη φιλα που δημιουργεται ανμεσα σ’ να πρβατο και να αγρι. Με χιομορ και ευαισθησα η συγγραφας καταπινεται με το ζτημα των οικογενειακν σχσεων, της ζωοφιλας και τη διαφλαξη της παιδικς αθωτητας.
 
Λουτσα Βακαρνο
Εγ, η μαμ και τα μυστρια
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

να ρεμο πρωιν του καλοκαιριο, ο Φρεντ Μολι αναφρει σοκαρισμνος τι στο τοπικ γπεδο του γκολφ νας ντρας κετεται ανασθητος δπλα στην τρπα 18! ταν η μιλι σπεδει στο γπεδο, δε θα βρει παρ μνο να μυστηριδες αντικεμενο: να μικρ μεταλλικ κλειδ με χαραγμνο επνω του τον αριθμ 144 και τα αρχικ B.S.B.

7,70 € 6,93 €

 
9,90 € 8,91 €

νγκο Ζγκνερ
Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Ο μικρς δρκος Καρδας και οι φλοι του βρσκουν παζοντας στην ακρογιαλι να κομμτι δρμα μ’ να παρξενο σχδιο. «Σγουρα εναι χρτης θησαυρο!» λνε οι μικρο φλοι κι αμσως πφτουν με τα μοτρα στην αναζτηση.
 
νγκο Ζγκνερ
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ο μικρς δρκος Καρδας και οι φλοι του μνουν με το στμα ανοιχτ, ταν στην αμμουδι του νησιο των δρκων προσγεινεται να μικρ διαστημπλοιο μ’ ναν εξωγινο. Εννοεται τι ο Καρδας και οι φλοι του τρχουν να τον βοηθσουν. τσι αρχζει μια συναρπαστικ περιπτεια στο διστημα…

7,70 € 6,93 €

 
7,70 € 6,93 €


ΣΕΙΡΑ: Διασκδαση και μθηση
Γνωρστε τα τσσερα απθανα διαδραστικ βιβλα μας για παιδι προσχολικς ηλικας! Γυρνμε τις σελδες, ταιριζουμε τις εικνες και διασκεδζουμε μαθανοντας!

ΤΑΙΡΙΑΖΩ
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
 
ΤΑΙΡΙΑΖΩ
ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

5,50 € 4,95 €

 
5,50 € 4,95 €

ΤΑΙΡΙΑΖΩ
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
 
ΤΑΙΡΙΑΖΩ
ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

5,50 € 4,95 €

 
5,50 € 4,95 €
Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ

σως ξρετε τα πντα για τον Ντστι Κροπχπερ και τους φλους του, αλλ οι δρμοι του ουρανο εναι γεμτοι απ πολλος ακμα εξαιρετικ ενδιαφροντες ρωες. Ελτε να ταξιδψουμε και να γνωρσουμε καλτερα τους απθανους κατοκους του Λαγκαδιο της Προπλας και του Πρκου του Κτω Πιστονιο!
 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

Παρα με τους αγαπημνους μας μπλε ρωες μαθανουμε να σχεδιζουμε, να βρσκουμε μοια σχδια, να αναγνωρζουμε τα σχματα, τα χρματα και τους τακτικος αριθμος.

9,90 € 8,91 €

 
5,50 € 4,95 €

Σοφα η Πριγκπισσα
Η ΓΙΟΡΤΗ
ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Εναι η γιορτ της μητρας και, ταν η Σοφα συνειδητοποιε τι θα πρπει να μοιραστε τη μαμ της με τον Τζιμς και την μπερ, απογοητεεται πολ. Θα μπορσει ραγε να προσαρμοστε στην καινορια κατσταση;
 
Σοφα η Πριγκπισσα
ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ
ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Η Σοφα και η Λουσντα αποφασζουν να φρουν σε επαφ τα κουνελκια τους, τον Κλβερ και τη Χξι, για να γνουν φλοι. μως ο Κλβερ οτε που δνει σημασα στη Χξι. τσι η Λουσντα δοκιμζει να μαγικ φλτρο για να βοηθσει τα πργματα. Γνεται φιλα με το ζρι;

3,70 € 3,33 €

 
3,70 € 3,33 €

Μπρντον Μουλ
Τα πντε βασλεια
ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ
ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

Ο Κουλ Ρντολφ θελε απλ να διασκεδσει με τους φλους του στη γιορτ του Χλοουιν, μως να φοβερ στοιχειωμνο σπτι γνεται πλη που οδηγε σε κτι πολ πιο αλλκοτο. Προσπαθντας να σσει τους φλους του, θα βρεθε στις Παρυφς, ναν ενδιμεσο τπο ανμεσα στο νειρο και την αλθεια, τη φαντασα και την πραγματικτητα, τη ζω και το θνατο.
 
     


16,60 € 14,94 €

 

Best Sellers

Ελνη Σβορνου
Η μητρι με τη χρυσ καρδι
  Κυρικος Χαρτος
Το τραγοδι του πνου
  Κατερνα Ανωγιαννκη
Ο πργκιπας Μισς
  νγκο Ζγκνερ
Ταξδι στην Προστορα
Ανοιξιτικη προσφορ

Αυτν τον Απρλη, οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας κνουν να μοναδικ δρο:  Με την αγορ παιδικν βιβλων απ τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκρτους 118, Αθνα),  το  ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολμπου 81, Θεσσαλονκη) online, στη διεθυνση www.metaixmio.gr, αποκτστε εντελς δωρεν το Ημερολγιο 2015: Κθε μρα γονες, να ημερολγιο που προσφρει αν μνα πρακτικς συμβουλς και πληροφορες για την ανατροφ των παιδιν. Η προσφορ μας ισχει μχρι τις 30 Απριλου 2015. Μην τη χσετε!
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube