Metaixmio 
Αιχμς #19
απ το Μεταχμιο και τον Πολυχρο
1/10/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας
Φτος, οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ετομασαν για μαθητς, εκπαιδευτικος και γονες μια μοναδικ προσφορ: Αγορζοντας δο εκπαιδευτικ βοηθματα απ τον κατλογ μας σας κνουμε δρο λλο να!
ως τις 11 Οκτωβρου 2015 σας περιμνουμε στο περπτερ μας (αρ. 10-12), στον υπαθριο χρο του Ζαππεου, για να ξεφυλλσετε τα βιβλα μας, να ενημερωθετε για τις εκδηλσεις και τις δρσεις μας, και να γνωριστομε.
Το βιβλο Οι ψαρδες του Νιγηριανο λογοτχνη Chigozie Obioma εναι το φαβορ στις περισστερες λστες σημαντικν βραβεων -μεταξ των οποων και το Βραβεο Booker- και αναμνεται στα ελληνικ στις 22 Οκτωβρου. Για να γιορτσουμε την κδοση του βιβλου, ετοιμσαμε ναν πρωττυπο διαγωνισμ προανγνωσης! Λβετε μρος για να κερδσετε μια ειδικ κδοση του βιβλου, πριν απ την επσημη κυκλοφορα του, και πολλ ακμα βιβλα!
Πολυχρος

Η FAIR TRADE HELLAS και oι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλον λο τον Οκτβριο σε σειρ εκδηλσεων και δρσεων με θματα διατροφς και συνθηκν παραγωγς της τροφς μας, υπεθυνης κατανλωσης και επιπτσεων των επιλογν μας στο περιβλλον και την κοινωνα.


ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Με αφορμ τα Μυθολογικ Παραμθια των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συζητμε με εκπαιδευτικος για τον τρπο που μπορε να αξιοποιηθε η αρχαα ελληνικ μυθολογα στην τξη με στχο την ανπτυξη του ενδιαφροντος των μαθητν για τη λογοτεχνα, τη διδασκαλα της γλσσας και την παρακνηση των μαθητν να γρψουν τις δικς τους ιστορες.
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Η συγγραφας Μαρλνα Πολιτοπολου παρουσιζει το νο της μυθιστρημα Η Πηνελπη των τρνων την Τετρτη, 7 Οκτωβρου 2015, στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλεο IANOS στη Θεσσαλονκη.

     
Τη Δευτρα, 12 Οκτωβρου 2015, η συγγραφας Μαρη Μαγουλ σας περιμνει στο Polis Art Café, στις 7:30 μ.μ., για να σας ταξιδψει στην Κωνσταντινοπολη και το ιστορικ Πρα με το μυθιστρημ της Κματα του Βοσπρου.


 
Νες κυκλοφορες

 
Στθης Ν. Καλβας
Νκος Μαραντζδης

Εμφλια πθη
23 ερωτσεις και απαντσεις για
τον Εμφλιο

να βιβλο που προσεγγζει τον ελληνικ Εμφλιο μσα απ κρσιμες ερωτσεις και απαντσεις, ξεκινντας απ το τι εναι εμφλιος πλεμος και καταλγοντας στην κληρονομι που μας φησε. Το βιβλο αποτελε μια συμβολ στη συλλογικ μας αυτογνωσα, στοχεοντας να αντικαταστσει τα εμφλια πθη με την εμβθυνση, τη γνση και τελικ την ωριμτητα.
  
 
Breece D. J. Pancake

Τριλοβτες

Τα δδεκα διηγματα της συλλογς αποτυπνουν αριστοτεχνικ το αφιλξενο φυσικ περιβλλον και τις αντιξοτητες της ζως στη γεντειρα του συγγραφα, τη Δυτικ Βιρτζνια. Η αυτοκτονα του ανκοψε πρωρα μια συγγραφικ πορεα που αναμενταν λαμπρ, αφο σμερα θεωρεται σμφωνα με την Guardian «νας απ τους πντε καλτερους διηγηματογρφους των τελευταων πενντα ετν».

16,60 € 14,94 €


 
15,50 € 13,95 €


 
Jo Nesbο

Περισστερο αμα

Η συνχεια του μπεστ σλερ Αμα στο χινι απ τον συγγραφα-φαινμενο, τον Νορβηγ Jo Nesbo, τα βιβλα του οποου ξεπερνον σε πωλσεις τα 28 εκατομμρια ανττυπα παγκοσμως.
 
 
Camilla Lackberg

Ο θηριοδαμαστς

Με θεματικος ξονες αγνοομενα κορτσια, σριαλ κλερ και οικογενειακς τραγωδες του παρελθντος, η δια η συγγραφας χαρακτηρζει τον Θηριοδαμαστ ως το πιο σκληρ και σκοτειν απ σα βιβλα χει γρψει ως σμερα.

14,40 € 12,96 €


 
  17,70 € 15,93 €


Best Sellers

 
 
 


Jo Nesbο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ
    Μαρλνα Πολιτοπολου

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ
  Μαρη Κντζογλου

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΣΗΜΙΑ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube