Metaixmio 
Αιχμς #18
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
10/7/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας
Μεγλη καλοκαιριν προσφορ για λους τους αναγνστες απ ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακς και τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Αγορστε να οποιοδποτε βιβλο απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και διαλξτε λλο να ΔΩΡΟ απ μια πλοσια και ευρεα γκμα βιβλων μνο με το πρωττυπο κουπνι που θα βρετε στο ΒΗΜΑ κθε Κυριακς ως το τλος του καλοκαιριο.
Ξεφυλλστε τον νο μας καλοκαιριν κατλογο με δεκδες προτσεις για μικρος και μεγλους, επιλξτε το αγαπημνο σας βιβλο και κερδστε να ειδυλλιακ γεμα για δο πλι στο κμα στο εστιατριο «Καστελριζο» στη Βρκιζα.
να νο παιχνδι-πρκληση στη σελδα των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο facebook σου δνει την ευκαιρα να αποδεξεις πσο δαιμνιος ντετκτιβ εσαι και να κερδσεις πλοσια δρα!

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Λβετε μρος σε ναν πρωττυπο διαγωνισμ δημιουργικς γραφς με πρωταγωνιστ ναν απ τους δδεκα πιο αγαπητος και δημοφιλες ντετκτιβ των βιβλων μας. Διαλξτε τον ρωα που σας εμπνει περισστερο και δημιουργστε τη δικ σας σντομη αστυνομικ ιστορα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

που κι αν εστε φτος το καλοκαρι, στελτε μας η δικ σας καρτ ποστλ με μια ευχ, με ιστορες απ τις διακοπς σας -ακμα καλτερα- με τις εντυπσεις σας απ κποιο βιβλο μας που διαβσατε και σας ρεσε, και κερδστε δο διανυκτερεσεις στο μαγευτικ Καρπενσι!

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο δισημος σμερα Jo Nesbο εναι αδιαμφισβτητα ο πιο επιτυχημνος συγγραφας αστυνομικο μυθιστορματος παγκοσμως. Οι χιλιδες λληνες αναγνστες του θα χουν την ευκαιρα να τον γνωρσουν απ κοντ και να τον απολασουν στις 18 Σεπτεμβρου 2015, σε μια μεγαλειδη εκδλωση που συνδιοργαννουν οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, η Νορβηγικ Πρεσβεα της Αθνας και το Megaron Plus. Μενετε συντονισμνοι για ,τι νετερο!

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ

Ως «πρτανης» της παιδικς λογοτεχνας αλλ και πεζογρφος σημαντικν ργων για ενλικες, ως συγγραφας που παραμνει ενεργ μχρι σμερα, επισκπτεται φανατικ και με μεγλο ενθουσιασμ σχολεα σε λη την Ελλδα και συνομιλε τακτικ με τους αναγνστες της, και ως νθρωπος που συμμετχει στα κοιν, η λκη Ζη απασχολε δικαιωματικ τον χρο του βιβλου, του πολιτισμο και των γραμμτων.
Πολυχρος
Συνεχζεται το bazaar βιβλου ως και το Σββατο 18 Ιουλου 2015. Μοναδικς προσφορς απ μια μεγλη γκμα βιβλων μας για μικρος και μεγλους σας περιμνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε τιμς κπληξη απ 1,40 €.
Οξυγνο

Το καθιερωμνο παζρι βιβλου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ επιστρφει απ τις 2 ως τις 22 Ιουλου με μοναδικ βιβλα σε μοναδικς τιμς. Εφοδιαστετε με λα τα απαρατητα βιβλα για τις μρες των διακοπν και κερδστε απθανα δρα με αγορς νω των 10 €.
Πετε μας τη γνμη σας.
Νες κυκλοφορες

 
Μαρλνα Πολιτοπολου

Η Πηνελπη
των τρνων

O Παλος Γ., αρχιτκτονας με γονδια ντετκτιβ που επ χρνια συνεργζεται με την αστυνομα ως σκιτσογρφος, θα ασχοληθε με μια παλι υπθεση που του κληροδτησε ο αστυνμος πατρας του. να ταξδι πσω στα χρνια της κατοχς και τον σκληρ κσμο της μετανστευσης θα αποκαλψει ερωτικ μυστικ, δωσλογους, λρες, προσδοκες, επανασττες.
  
 
James Patterson
Liza Marklund

Τελευταα ευχ

Ζευγρια τουριστν δολοφονονται κατ τη διρκεια των διακοπν τους σε διφορες πρωτεουσες της Ευρπης, απ την Αθνα ως τη Στοκχλμη. Μοναδικ συνδετικ στοιχεο μια καρτ ποστλ που αποστλλεται σε κποια τοπικ εφημερδα λγες μρες πριν βρεθον νεκρ τα επμενα θματα. νας αστυνομικς απ τη Να Υρκη και μια Σουηδ ρεπρτερ θα προσπαθσουν να βρουν τον μτο του μυστηρου.

14,40 € 12,96 €


 
15,50 € 13,95 €


 
Ρεστφ Ντε λα Μπρετν

Αντι-Ζυστν

Μια μνημειδης οδσσεια σωματικν απολασεων και ηθικς απελευθρωσης, εμπνευσμνη απ τις σεξουαλικς περιπτειες του διου του συγγραφα της. Χαριτωμνο, αθυρστομο και ανασχυντο, το αφγημα δνει το μτρο της ελευθεριτητας της εποχς των γλλων λιμπερτνων, που σκανδλισαν τον λογοτεχνικ 18ο αινα.
 
 
Ονορ-Γκαμπριλ Μιραμπ

Πσω απ
την κουρτνα
Η εκπαδευση
της Λρας

Κλασικ ργο της γαλλικς ερωτικς λογοτεχνας, το βιβλο επικεντρνεται στη σεξουαλικ διαπαιδαγγηση μιας πολ νεαρς κοπλας απ τον πατρι της. Μυθιστρημα ιδεν και ταυτχρονα παιγνιδης και χαριτωμνη πραγματεα στον ρωτα, το βιβλο εναι χαρακτηριστικ μιας εποχς που οι επαναστατικς ιδες γεννιονται στο μπουντουρ, εμπεδνονται στα καφενεα και εκπνουν στη λαιμητμο.

14,40 € 12,96 €


 
  11,00 € 9,90 €


 
George R. R. Martin

Ο ιππτης
των Επτ Βασιλεων

Ο Ιππτης των Επτ Βασιλεων λαμβνει χρα σχεδν ναν αινα πριν απ τα γεγοντα του Game of Thrones και περιλαμβνει τρεις ιστορες που αποτελον το προομιο του αριστουργματος του George R. R. Martin με ττλο Το Τραγοδι της Φωτις και του Πγου.
 
   


17,70 € 15,93 €


 

Βιβλα για το μλλον της Ευρπης

 
Χιρτ Μακ

Τι γνεται αν η Ευρπη διαλυθε;
να ταξδι
στα μονοπτια
της κρσης

Ο διακεκριμνος ολλανδς δημοσιογρφος και συγγραφας Χιρτ Μακ αναλει πς η Ευρπη βρθηκε στη θση στην οποα εναι σμερα και τι της επιφυλσσει το μλλον.  Η διλυση της Ευρωπακς νωσης, πως τη γνωρζουμε τρα, σμφωνα με τον Μακ εναι πιθαν, αλλ ο συγγραφας εναι ββαιος τι θα αντικατασταθε απ λλες μορφς συνεργασας.
  
 
Ντανιλ Κον-Μπενττ
Γκι Βρχοφσταντ

Ξπνα, Ευρπη!
να μανιφστο για μια λλη Ευρπη

Η Ευρπη εναι σε κρσιμη κατσταση. Πς φτσαμε ως εδ; Τι δεν λειτοργησε σωστ; Υπ το κρτος του πανικο, μπως οι ηγτες της ευρωζνης με τις ενργεις τους δημιουργον να αντιδημοκρατικ τερατοργημα; Μπως ο ευρωσκεπτικισμς δεν εναι πλον αντιδραστικς; Θα μποροσε να λειτουργσει σωστ μια ομοσπονδα 27 κρατν; Αυτ το βιβλο εναι να εγερτριο σλπισμα που απευθνεται σε λους τους πολτες.

Τιμ προσφορς: 3,30 €


 
Τιμ προσφορς: 3,30 €


 
Χικι Πατομκι

Η μεγλη αποτυχα της ευρωζνης
Απ την κρση σε να παγκσμιο Νιου Ντιλ

Μια ξεκθαρη και κατανοητ ανλυση ενς σνθετου προβλματος απ ναν τολμηρ διανοητ, ο οποος υποστηρζει τι μπορομε να μθουμε πολλ απ τα χρη του Τρτου Κσμου και παρουσιζει να τολμηρ ραμα, μια δημοκρατικ κοσμοπολιτικ εναλλακτικ, ως τη μνη λση στο σημεριν αδιξοδο.
 
 
Johan Van Overtveldt

Το τλος του ευρ
Το αββαιο μλλον της Ευρωπακς νωσης

Ο Johan Van Overtveldt, σημερινς Υπουργς Οικονομικν του Βελγου, εξετζει τη μορα του ευρ χρησιμοποιντας τα πιο πρσφατα στοιχεα. Η νωση της Γερμανας, της Γαλλας, της Ιταλας και λλων ευρωπακν χωρν με ενιαο νμισμα και νομισματικ πολιτικ –αλλ χωρς γνσια πολιτικ νωση– δεν μποροσε παρ να οδηγσει σε σημαντικς ανισορροπες.

Τιμ προσφορς: 3,30 €


 
  Τιμ προσφορς: 3,30 €


Best Sellers

 
 
 


Μαρη Κντζογλου

Μια προσευχ για τα Παλι Ασμια
    Jo Nesbο

Αμα στο χινι
  George R. R. Martin

Ο ιππτης των Επτ Βασιλεων
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube