Metaixmio 
Αιχμς #17
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
3/6/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας
Το δκτυο Mikrasiatis.gr και οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργαννουν απ 1 ως 7 Οκτωβρου 2015 ειδικ θεματικ ταξδι στην Καππαδοκα, βασισμνο στην τριλογα Τα Παλι Ασμια της συγγραφα Μαρης Κντζογλου. να οδοιπορικ στο μαγικ τοπο της Καππαδοκας, με ξεναγ την δια τη συγγραφα, η οποα θα μας συνοδεσει στην εκδρομ μας.
Οι αναγνστες ψφισαν και ανδειξαν το γιος αμαρτωλς; ως το καλτερο μεταφρασμνο μυθιστρημα του 2014. Πρκειται για την τελευταα περιπτεια του επιθεωρητ Ρμπους, ενς απ τους δημοφιλστερους σγχρονους λογοτεχνικος ρωες.
Αυτ το καλοκαρι η pocket σειρ μας εμπλουτζεται με ττλους αγαπημνων κλασικν λογοτεχνικν ργων. ξι ακμη ττλοι προστθηκαν στην πετυχημνη σειρ βιβλων τσπης, ξι κλασικ βιβλα που χουν αφσει εποχ, χουν αντξει στον χρνο και εναι σμερα πιο επκαιρα απ ποτ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΝΩΝΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο επικεφαλς των εκδσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Νντας Παπαγεωργου συζητ με τον Διονση Μαρνο και τον Στφανο Ξνο απ το diavasame.gr για τρχοντα, μλλοντα και -πνω απ λα- για βιβλα. Διαβστε λη τη συνντευξη.

Η ΡΟΥΘ ΡΕΝΤΕΛ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΑΡΟΝΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Στις 2 Μαου 2015 φυγε σε ηλικα 85 ετν η Ρουθ Ρντελ, μια απ τις σημαντικτερες εκπροσπους της αστυνομικς λογοτεχνας και του κλασικο ψυχολογικο θρλερ.
Πολυχρος
Σας αρσουν τα παιχνδια στρατηγικς και φαντασας; Συμμετχετε σε παιχνδια ρλων; Εστε τοιμοι να ζσετε μια μοναδικ εμπειρα κτω απ τον ναστρο ουραν των Εξαρχεων; Δνουμε ραντεβο στην ταρτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για να παξουμε και να διασκεδσουμε με τα επιτραπζια παιχνδια της Κισσα.
Οξυγνο

Μη χσετε το αφιρωμα στον βασιλι της σκανδιναβικς αστυνομικς λογοτεχνας Jo Nesbo, που διοργαννουν το ΟΞΥΓΟΝΟ και το περιοδικ ARTCORE, την Πμπτη 11 Ιουνου 2015.
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Τη Δευτρα 8 Ιουνου 2015, στις 8 μ.μ., στην ταρτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, η Μαριγ Αλεξοπολου παρουσιζει τη να της ποιητικ συλλογ με ττλο Το μπλε βιβλο κτω απ τον ναστρο ουραν των Εξαρχεων.

     
Η Αθην Χατζ παρουσιζει το νο της μυθιστρημα Η θλασσα φυγε τη Δευτρα 8 Ιουνου 2015, στις 8 μ.μ., στο βιβλιοπωλεο-καφ BOOKTALKS.

Δετε περισστερα…

  Δετε περισστερα…

Την Τετρτη 10 Ιουνου 2015, στις 8 μ.μ., η Μαρη Κντζογλου σας περιμνει στο ΟΞΥΓΟΝΟ σε μια ξεχωριστ βραδι αφιερωμνη στην ιστορα και τους θρλους της Μονς των Παλιν Ασημιν της Καππαδοκας, με αφορμ την κδοση του δετερου μρους της συναρπαστικς τριλογας της.
     
Την Τετρτη 17 Ιουνου 2015, στις 8 μ.μ., η Μαρη Μαγουλ με αφορμ το πρτο μυθιστρημ της Κματα του Βοσπρου συνομιλε στο ΟΞΥΓΟΝΟ με τη συγγραφα Μαρη Κντζογλου για το παρελθν και τον ρλο της μνμης.

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Νες κυκλοφορες

 
Μαρη Κντζογλου

Μια προσευχ για τα Παλι Ασμια

Η συνχεια των Παλιν Ασημιν, το δετερο μρος μιας συναρπαστικς τριλογας. Στα χρνια της Μικρασιατικς Καταστροφς  γεννιται ο υπερβατικς ρωτας της Σεβαστς και του λμερ Αλεξντερ Κρτερ. Ογδντα χρνια αργτερα, η λσα κνει να ταξδι στα προγονικ χµατα, κουβαλντας µαζ της το ηµερολγιο της γιαγις Σεβαστς και ο αµερικνος φωτογρφος λεξ πηγανει στην Καππαδοκα να αναζητσει τα χνρια του καθηγητ Κρτερ.
  
 
Μαρη Μαγουλ

Κματα του Βοσπρου

να απολαυστικ ιστορικ μυθιστρημα με φντο την Κωνσταντινοπολη την περοδο 1926-1964. Ζως που λες κι επηρεζονται απ τα ιδιμορφα νερ του Βοσπρου, λλοτε γαλνιες και λλοτε ταραγμνες, χαρζουν την πορεα τους μσα στον χρνο, αναπλθοντας μσα απ την αφγηση ιδανικ την εικνα της εποχς.

18,80 € 16,92 €


 
18,80 € 16,92 €


 
Jo Nesbο

Αμα στο χινι

Ο πρτος τμος της νας συναρπαστικς διλογας του νορβηγο συγγραφα. Ο Ολαφ Γιχανσεν εναι νας πληρωμνος δολοφνος που δεν αντχει τα ναρκωτικ, δεν χει την παραμικρ ικαντητα στις ληστεες, δεν μπορε με τποτα να χρησιμοποισει αυτοκνητο για να διαφγει και δεν μπορε να αναμειχθε στην πορνεα, γιατ πολ απλ ερωτεεται τις γυνακες. λη του η ζω ανατρπεται ταν ερωτεεται τη γυνακα του πελτη του, η οποα τυχανει να εναι ο στχος της αποστολς που αναλαμβνει.
 
 
Anne Holt

Δεν μπορε να εναι αλθεια

Κτι τρομακτικ συμβανει στο σλο. Εξαιρετικ βαιοι φνοι συγκλονζουν τη νορβηγικ πρωτεουσα. Μια τηλεπαρουσιστρια βρσκεται με τη γλσσα της κομμνη, μια πολιτικς σταυρωμνη με το Κορνι χωμνο στο σμα της, νας κριτικς λογοτεχνας με να στιλ στο μτι του. Ο δολοφνος προσπαθε να στελει να μνυμα αλλ ποιο εναι αυτ;
Την υπθεση αναλαμβνουν να λσουν ο επιθεωρητς νγκβαρ Στομπο και η νγκερ Γιουχνε Βικ, ψυχολγος-προφιλερ με εμπειρα στο FBI.

12,20 € 10,98 €


 
  15,50 € 13,95 €


Best Sellers

 
 Μαρη Κντζογλου

Μια προσευχ για τα Παλι Ασμια
    Anne Holt

Δεν μπορε να εναι αλθεια
  Jo Nesbο

Αμα στο χινι
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube