Metaixmio 
Αιχμς #14
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
27/2/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας
Η βραβευμνη με Pulitzer συγγραφας Jhumpa Lahiri  ρχεται στην Αθνα και συναντ τους αναγνστες της σε δο μοναδικς εκδηλσεις στις 2 και στις 3 Μαρτου. Απ τις εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορε το μυθιστρημ της Εκε που ανθζουν οι υκινθοι, το οποο ταν υποψφιο για το βραβεο Booker 2013.
Πντε διαφορετικς κασετνες, συνδυασμο εξαιρετικ δημοφιλν ττλων, σε προνομιακ τιμ (κπτωση πνω απ 40%) με το επιπλον μπνους τι μαζ με την ντυπη κδοση παρνετε κωδικ για να κατεβσετε τα βιβλα και σε μορφ e-book δωρεν, σας περιμνουν στα βιβλιοπωλεα. Και ακμα: σοι αγορσουν μα οποιαδποτε απ τις πντε κασετνες μας ως τις 28 Μαρτου 2015 μπανουν αυτομτως στην κλρωση που θα αναδεξει τρεις μεγλους τυχερος.
Θα λγατε ΝΑΙ στην πρκληση να διαβσετε 9 βιβλα σε 9 μνες; Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Λσχη Noir σας προ(σ)καλον να λβετε μρος στον Μαραθνιο Ανγνωσης Αστυνομικς Λογοτεχνας, που ξεκιν τον Μρτιο και θα ολοκληρωθε τον Νομβριο, και να κερδσετε πολλ δρα!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALICE MUNRO

Απδραση εναι ο ττλος του νου βιβλου της βραβευμνης με Νμπελ Λογοτεχνας καναδς συγγραφα, το οποο μλις κυκλοφρησε. Μια εξαιρετικ συλλογ ιστοριν με θμα την αγπη καθς και τις πειρες προδοσες και τις αναπντεχες εκπλξεις που μας επιφυλσσει.

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΣΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

Η πολ επιτυχημνη σειρ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket φρνει κοντ σας δκα νους ττλους στις 9 Μαρτου. Μια σειρ γεμτη βιβλα που δεν προορζονται για το ρφι, αλλ μπορον να μας ακολουθσουν παντο, με μοναδικς τιμς απ 5,50 ως 8,80 €. Ανμεσα στους ττλους μπορετε να βρετε αγαπημνα βιβλα γνωστν συγγραφων, κλασικν και σγχρονων. Ανακαλψτε τα!
Πολυχρος
Μια σειρ τεσσρων διαλξεων απ τον Νκο Δμου που θα επιχειρσει να προσεγγσει τις δο αυτς ταυτσημες ννοιες που λεπουν απ τη σημεριν Ελλδα.

ΤΟ CINEMANEWS.GR ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ

Οι Τετρτες αποκτον τον Μρτιο σινεφλ χροι και λογοτεχνικ ρωμα, με προβολς στον Πολυχρο ταινιν που υπογρφουν μερικο απ τους πιο αγαπημνους μας συγγραφες.
Οξυγνο

Μια ημερδα που, με θεωρα αλλ και πρακτικς εφαρμογς, θα επιχειρηθε μια κατατοπιστικ επαφ των εκπαιδευτικν με τα κμικς, τη δημιουργα τους, αλλ και την αξιοποησ τους στην εκπαδευση.
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Την Πμπτη, 12 Μαρτου 2015 η Μαρη Κντζογλου θα επισκεφτε την Πτρα για να παρουσισει το νο της μυθιστρημα με ττλο Τα Παλι Ασμια. Μια ιστορα για τις αλησµνητες πατρδες και τους αλησμνητους ρωτες.

     
Ο Παναγιτης Χατζημωυσιδης παρουσιζει στη Θεσσαλονκη το νο του βιβλο Ζνη πυρς, την Τετρτη, 18 Μαρτου 2015, στις 7:30 μ.μ., στο καφ ντεχνον.

Δετε περισστερα…

  Δετε περισστερα…

Το Σββατο, 28 Μαρτου 2015, στις 7:30 μ.μ., η συγγραφας Τατινα Αβρωφ «ανακρνεται» απ τον Πτρο Τατσπουλο στο βιβλιοπωλεο ΠΛΕΙΑΔΕΣ στο Παγκρτι για το μυθιστρημ της Δκα ζως σε μα, που μας παρουσιζει την γνωστη ζω του πατρα της, του πολιτικο Ευγγελου Αβρωφ-Τοστσα.
     
Την Τρτη, 31 Μαρτου 2015, στις 8:30 το βρδυ, ο Στθης Κουτσονης παρουσιζει στον ΙΑΝΟ Αθνας τη να του ποιητικ συλλογ Στιγμιτυπα του σματος.

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Νες κυκλοφορες

Jo Nesbο

Ο ΓΙΟΣ

Αν και δεν ανκει στη δημοφιλ σειρ με τις περιπτειες του καλτ ντετκτιβ Χρι Χλε, λοι μιλον για το καλτερο βιβλο του βασιλι της σκανδιναβικς αστυνομικς λογοτεχνας. Στον Γιο χουμε ναν ολοκανουργιο αντιρωα, ναν εκδικητ γγελο, το πεπρωμνο του οποου εναι να διορθνει σα θεωρε στραβ μσα απ μια αιματοβαμμνη πορεα στον κσμο του εγκλματος και της διαφθορς.
Διατθεται επσης και σε e-book.
  
Johan Theorin

ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Μες στο καταχεμωνο μια οικογνεια μετακομζει στο νησ λαντ. Ωστσο τα νειρ τους για ειδυλλιακ ζω στη φση σντομα καταρρουν καθς η μητρα πνγεται. Εν ο πατρας προσπαθε να μη χσει το μυαλ του, το παλι σπτι στο οποο μνει με τα παιδι του αρχζει να τον υποβλλει. Ποτ του δεν πστευε σε δεισιδαιμονες, αλλ απ πο ρχονται αυτο οι ψθυροι;
Διατθεται επσης και σε e-book.

17,70 € 15,93 €

 
16,60 € 14,94 €

Δσποινα Μπτρη

ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΙΣ

Απ τη Μακρνησο μχρι την Ουρουγουη κι απ το Παντζμπ του Πακιστν ως τη βρεια Αλβανα και το Ερεβν της Αρμενας, νθρωποι που βρσκονται αντιμτωποι με το δλημμα της θυσας για χρη του λλου. Πντε διαφορετικς προσεγγσεις σε ισριθμα διηγματα με κοιν παρονομαστ την πραγματικτητα.
 
Douglas Kennedy

Η ΖΩΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Λρα εναι μια γυνακα σε κρση. Μια τυχαα συνντηση στο λμπι ενς ξενοδοχεου μως θα σταθε η αφορμ για να θυμηθε τη νεανικ εκδοχ του εαυτο της και τις προσδοκες που τρεφε για το μλλον της. Μια συγκινητικ ιστορα αγπης που θα κνει τους αναγνστες να αναρωτηθον για τις επιλογς που διαμορφνουν τη ζω μας.

12,20 € 10,98 €
 
  16,60 € 14,94 €
Eric Berne

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Το βασικ εγχειρδιο της Συναλλακτικς Ανλυσης


λοι παζουμε παιχνδια κθε φορ που συναναστρεφμαστε ναν λλο νθρωπο. Το κλασικ αυτ βιβλο του ψυχιτρου Eric Berne, που χει διαβαστε απ πντε εκατομμρια ανθρπους παγκοσμως, εναι ,τι πιο προσιτ και διεισδυτικ γρφτηκε ποτ γι’ αυτ τα παιχνδια – για τα μοτβα συμπεριφορς και τα κρυμμνα αισθματα που αποκαλπτουν.
Διατθεται επσης και σε e-book.
 
Brené Brown

ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΛΜΗ

Το να εσαι ευλωτος δεν εναι αδυναμα. Αντθετα, στη ζω μας βρισκμαστε καθημεριν αντιμτωποι με την αβεβαιτητα, το ρσκο και τη συναισθηματικ κθεση. ταν περνμε τη ζω μας περιμνοντας να γνουμε τλειοι, τελικ καταλγουμε να θυσιζουμε σχσεις και ευκαιρες, συχν ανεπανρθωτα.
Διατθεται επσης και σε e-book.

14,40 € 12,96 €

 
15,50 € 13,95 €
Trevor Curnow


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ


Το συγκεκριμνο βιβλο φρνει τη φιλοσοφα στον αληθιν κσμο για να σας βοηθσει να αποκτσετε μεγαλτερη επγνωση και ικαντητα σκψης, και τσι να γνετε πιο αποτελεσματικο στην καθημεριντητ σας. Περιλαμβνει ασκσεις, μαθματα, μελτες περιπτσεων και ιδες που χουν εφαρμοστε και δοκιμαστε απ εκατοντδες φιλοσφους στο πρασμα των χιλιετιν.
 
James A. Powell

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το βιβλο αυτ διευκολνει τους γονες να εξετσουν και να ζυγσουν τις δικς τους αντιδρσεις απναντι στις δυσκολες της παιδικς συμπεριφορς και τους δνει τη δυναττητα να ρξουν μια καλτερη ματι στην παιδικ ψυχοσνθεση.

8,80 € 7,92 €

 
8,80 € 7,92 €
Best Sellers

 
 Τατινα Αβρωφ

ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ ΣΕ ΜΙΑ
    Camilla Lackberg

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
  Marc Roche

ΟΙ BANKSTERS
Ταξδι στον κσμο των καπιταλιστν φλων μου
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube