Metaixmio 
Αιχμς #13
απ το Μεταχμιο
11/2/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας
Και... επειδ εσες το ζητσατε, το bazaar στον Πολυχρο Μεταχμιο παρατενεται ως και το Σββατο, 14 Φεβρουαρου 2015! Σας περιμνουμε και αυτ την εβδομδα με προσφορς απ μια μεγλη γκμα βιβλων μας για μικρος και μεγλους σε τιμς κπληξη!
Για τους φλους της επαρχας οι προσφορς ισχουν και ηλεκτρονικ, μσω του e-shop μας.
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προτενουν για λους τους ερωτευμνους τις πιο μορφες ερωτικς ιστορες! Βρετε ανμεσα στα βιβλα μας ιστορες γλυκς και ρομαντικς παθιασμνες, τραγικς ευχριστες και καρδιοχτυπστε μαζ με τους πρωταγωνιστς τους.
Αν και δεν ανκει στη δημοφιλ σειρ με τις περιπτειες του καλτ ντετκτιβ Χρι Χλε, λοι μιλον για το καλτερο βιβλο του βασιλι της σκανδιναβικς αστυνομικς λογοτεχνας. «Ο γιος» εναι να εξαιρετικ δυνατ μυθιστρημα με σκηνικ ναν λαβρινθο διαφθορς στα υψηλτερα κυβερνητικ κλιμκια. Nesbomaniacs, σπεστε!

ΣΤΙΣ ΗΠΑ «ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ»

Το τελευταο μυθιστρημα της ελληνδας συγγραφα Σοφας Νικολαδου κυκλοφρησε στις Ηνωμνες Πολιτεες της Αμερικς, υπ τον ττλο «The Scapegoat», απ τον ανεξρτητο εκδοτικ οκο Melville House και χει αποσπσει δη τις πρτες διθυραμβικς κριτικς. Με τη φρση «Η μεγαλτερη ανεξιχναστη υπθεση μυστηρου της ψυχροπολεμικς εποχς ζωντανεει στο “The Scapegoat”», ανακονωσε ο αμερικανς εκδτης την κυκλοφορα του βιβλου στον λογαριασμ του στο twitter.

ΠΑΤΡΙΚ ΛΗ ΦΕΡΜΟΡ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Σαν σμερα, 11 Φεβρουαρου, γεννθηκε το 1915, πριν απ 100 χνια, ο αγγλικς και ιρλανδικς καταγωγς Πτρικ Λη Φρμορ, νας απ τους μεγαλτερους βρετανος περιηγητς. Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφρησαν το 2014 τη βιογραφα του, εν τον Μιο πρκειται να κυκλοφορσουν δο βιβλα που εξιστορον τα γεγοντα της θρυλικς απαγωγς του γερμανο διοικητ της Κρτης, του στρατηγο Κριπε, να απ τα σημαντικτερα κατορθματα της πολυτραχης ζως του Φρμορ.
Πετε μας τη γνμη σας.
Δο μπεστ σλερ μαζ σε μα κασετνα!


Επωφεληθετε απ τις προνομιακς τιμς μας και κερδστε κι λλα δρα!
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προχωρον σε μια πρωττυπη και εντυπωσιακ προσφορ. Πντε διαφορετικς κασετνες, συνδυασμο εξαιρετικ δημοφιλν ττλων, σε προνομιακ τιμ (κπτωση πνω απ 40%) με το επιπλον μπνους τι μαζ με την ντυπη κδοση παρνετε κωδικ για να κατεβσετε τα βιβλα και σε μορφ e-book δωρεν, σας περιμνουν στα βιβλιοπωλεα.
Για λους εσς τους αναγνστες ετοιμσαμε ναν μεγλο διαγωνισμ. σοι απ εσς αγορσετε μα οποιαδποτε απ τις πντε κασετνες μας ως τις 7 Μαρτου 2015, μπανετε αυτομτως στην κλρωση που θα αναδεξει τρεις μεγλους τυχερος που θα κερδσουν πλοσια δρα!
Περισστερα για τον διαγωνισμ και τις κασετνες μας θα βρετε ΕΔΩ.

JO NESBO

Η νυχτερδα + Ο κοκκινολαμης

Δο συναρπαστικς περιπτειες του επιθεωρητ Χρι Χλε.
  
JO NESBO

Οι κατσαρδες + Νμεσις

Δο συναρπαστικς περιπτειες του επιθεωρητ Χρι Χλε.

34,30 € 19,90 €

 
34,30 € 19,90 €

CAMILLA LACKBERG

Η παγωμνη πριγκπισσα + Η γοργνα

Δο περιπτειες του επιθεωρητ Πτρικ και της Ερκα.
  
ALEXANDER SODERBERG

Ο ανδαλουσιανς φλος + Ο λλος γιος

Τα δο πρτα μρη της συγκλονιστικς τριλογας της Σοφ Μπρνκμαν.

35,40 € 19,90 €

 
34,30 € 19,90 €
ΓΙΡΓΚΕΝ ΜΠΑΝΣΕΡΟΥΣ

Η συνωμοσα της τσχλας + Βρμικα κλπα στο γπεδο + Το μυστριο του τσρκου + Ο Κλουζ στο διαδκτυο

Οι τσσερις πρτες περιπτειες του ντετκτιβ Κλουζ.

    

30,80 € 19,90 €

   
Βιβλα πιο επκαιρα απ ποτ


Ζητματα πως η ιστορα της Ευρπης, οι θεσμο της Ευρωπακς νωσης και η οικονομικ κρση χουν πλον ενσωματωθε στην καθημεριντητ μας. Απ τα θματα που προβλλονται στα Μσα Μαζικς Ενημρωσης μχρι τις συζητσεις που ακογονται καθημεριν στις παρες, οι προβληματισμο για τις τρχουσες ιστορικς, πολιτικς και οικονομικς εξελξεις φανεται τι κυριαρχον στη σημεριν πραγματικτητα. Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προτενουν τις πιο διεισδυτικς, επκαιρες αναλσεις, που θα σας βοηθσουν να δετε την κατσταση με ψυχραιμα και σε βθος.

Marc Roche

ΟΙ BANKSTERS
Ταξδι στον κσμο των καπιταλιστν φλων μου

Η εξομολγηση ενς προσλυτου του καπιταλισμο ο οποος χασε την πστη του. ‘να αιχμηρ ργο που περιγρφει την ενισχυμενη αστθεια των αγορν και αποκρυπτογραφε το καζνο στο οποο χει εξελιχθε ο χρηματιστηριακς πλαντης.
  
Marc Roche

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ
Η οικονομα του παρασκηνου

Μια εκπληκτικ ρευνα με ιδιατερα ανησυχητικ συμπερσματα. νας καπιταλισμς σκοτεινς και κερδοσκοπικς αντιστρατεεται σμερα τον καπιταλισμ εκενο που λειτουργε εντς ρυθμιστικο πλαισου. Εμαστε, ραγε, ανσχυροι μπροστ σε αυτ τη σκοτειν δναμη με την οποα ο πολιτικς κσμος δεν τολμ να ρθει αντιμτωπος;

15,50 € 13,95 €

 
15,50 € 2,60 €

Χιρτ Μακ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙ;
να ταξδι στο μονοπτι της κρσης

Ο διακεκριμνος ολλανδς δημοσιογρφος και συγγραφας κνει να ταξδι στα μονοπτια της κρσης ανατρχοντας στην πρσφατη ευρωπακ ιστορα και αναλοντας με οξνοια και καθαρ ματι πς η Ευρπη βρθηκε στη θση στην οποα εναι σμερα.
 
Ντανιλ Κον-Μπενττ
Γκι Βρχοφσταντ


ΞΥΠΝΑ, ΕΥΡΩΠΗ!
να μανιφστο για μια λλη Ευρπη

Η Ευρπη εναι σε κρσιμη κατσταση. Πς φτσαμε ως  εδ;  Τι δεν λειτοργησε σωστ; Αυτ το βιβλο εναι να εγερτριο σλπισμα που απευθνεται σε λους τους πολτες, μια σκηση στην καθαρ σκψη που θα μας επιτρψει να εμβαθνουμε.

3,30 €

 
  3,30 €
Johan Van Overtveldt

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Το αββαιο μλλον της Ευρωπακς νωσης

Ο διακεκριμνος οικονομικς συντκτης του Βελγου εξετζει τη μορα του ευρ χρησιμοποιντας τα πιο πρσφατα στοιχεα. Με δεδομνα τα χαρακτηριστικ της νομισματικς νωσης, μια σοβαρ κρση ταν αναπφευκτη αφο οι διφορες συνθκες και πολιτικς συμφωνες που οδγησαν στη δημιουργα του ευρ εμπεριεχαν μη βισιμες ανισορροπες.
 
Heikki Patomaki

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ
Απ την κρση σε να παγκσμιο Νιου Ντιλ

Μια ξεκθαρη και κατανοητ ανλυση ενς σνθετου προβλματος απ ναν τολμηρ διανοητ. Τα τελευταα χρνια η ευρωζνη παραπαει απ κρση σε πανωλεθρα και τομπαλιν. Στο βιβλο αυτ ο συγγραφας ανατμνει την παροσα κατσταση και αναλει τους λγους που μας οδγησαν σε αυτ τη δυσρεστη θση.

4,40 € 3,30 €

 
15,50 € 3,30 €
Τζον Χιρστ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

O διακεκριμνος αυστραλς ιστορικς Τζον Χιρστ συνθτει το πανραμα της ευρωπακς ιστορας ξεκινντας απ την αρχαιτητα και φτνοντας ως τις μρες μας. Εμπλουτισμνο με χρτες, διαγρμματα και εικνες, το σντομο αυτ βιβλο εναι μια οξυδερκς, προκλητικ αλλ και χιουμοριστικ καταγραφ της εξλιξης ενς απ τους σημαντικτερους ανθρπινους πολιτισμος.

    

14,40 € 12,96 €

   
Best Sellers

 
λκη Ζη

ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΦΑΜΠΕΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ
    Μαρη Κντζογλου

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΣΗΜΙΑ
  Κνουτ Χμσουν

Η ΠΕΙΝΑ
feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube