Metaixmio 
Αιχμς #12
απ το Μεταχμιο, τον Πολυχρο, το Οξυγνο
2/2/2015
www.metaixmio.gr
 
Τα να μας
Οι αναγνστες μας θα χουν το προνμιο να διαβσουν πρτοι βιβλα που αναμνεται να κυκλοφορσουν στο εξωτερικ, καθς και ργα του που δεν χουν εκδοθε ποτ ως τρα στα ελληνικ. Τον Ιονιο ρχονται τα δο πρτα βιβλα.
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας παρουσιζουν το ολοκανουργιο site τους, που οι νεαρο αναγνστες θα βρουν πολλς και ενδιαφρουσες πληροφορες και πλοσιο υλικ για ,τι αφορ τη νεανικ λογοτεχνα.
Οι εκδσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στηρζουν και σας προτενουν το IΝ-EDIT (International Music Documentary Film Festival), που επιστρφει στην Ελλδα αυτ τον Φλεβρη! Απ τις 19 μχρι τις 25 Φεβρουαρου 2015 το IΝ-EDIT GREECE θα παρουσισει στο κοιν της Αθνας ,τι καλτερο χει να δεξει η παραγωγ μουσικο ντοκιμαντρ των τελευταων χρνων.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Πολλ και σημαντικ βιβλα θα κυκλοφορσουν το πρτο εξμηνο του 2015, ως τον Ιονιο. Δετε αναλυτικς πληροφορες.

«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ» ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ Α. ΝΑΡ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Μια πρωττυπη ποδοσφαιρικ βραδι πραγματοποιθηκε στις 29 Ιανουαρου 2015 στον ΙΑΝΟ, με τη μπλα να παζεται αυτ τη φορ στην εξδρα. Ο Λων Α. Ναρ και λλοι διακεκριμνοι ομιλητς συμμετεχαν σε μια κρως ενδιαφρουσα συζτηση για τη σχση του ποδοσφαρου με τον λακ πολιτισμ.
Πολυχρος
Απ την Πμπτη, 5 Φεβρουαρου ως και το Σββατο, 7 Φεβρουαρου 2015, σας περιμνουμε με προσφορς απ μια μεγλη γκμα βιβλων μας για μικρος και μεγλους σε τιμς κπληξη!
Οξυγνο

Αυτ τον Φεβρουριο δηλστε συμμετοχ στον κκλο εργαστηρων δημιουργικς γραφς για νους που πραγματοποιεται στο ΟΞΥΓΟΝΟ. Ελτε να εξερευνσουμε τον μαγικ κσμο της λογοτεχνας, να μθουμε τα μυστικ, την τχνη και τις τεχνικς της συγγραφς. Ελτε να μετατρψουμε τις ιδες μας σε λξεις, να βλουμε τις λξεις σε σειρ και να σκαρφιστομε τις δικς μας ευφνταστες ιστορες. Ελτε να γρψουμε!
Πετε μας τη γνμη σας.
Οι εκδηλσεις μας

Η Αθην Χατζ παρουσιζει στην Πτρα το νο της συγκλονιστικ μυθιστρημα Η θλασσα φυγε, την Τετρτη, 4 Φεβρουαρου 2015, στις 8 μ.μ., στο θατρο ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ.


     
Ο συγγραφας Πτρος Τατσπουλος συναντ τους αναγνστες του και συζητ μαζ τους για το ργο του, την Παρασκευ, 6 Φεβρουαρου 2015, στις 7:30 μ.μ, στην αθουσα εκδηλσεων της Δημοτικς Βιβλιοθκης Αγου Δημητρου. Τον «ανακρνει» ο δημοσιογρφος Μανλης Αναγνωστκης.

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Το Σββατο, 7 Φεβρουαρου 2015 η Μαρη Κντζογλου θα επισκεφτε την Κοζνη για να παρουσισει το νο της μυθιστρημα με ττλο Τα Παλι Ασμια. Μια ιστορα για τις αλησµνητες πατρδες και τους αλησµνητους ρωτες.
     
Την Τετρτη, 11 Φεβρουαρου 2015, στις 7:30 μ.μ., στην αθουσα πολλαπλν χρσεων του Δημαρχεου Θεσσαλονκης πραγματοποιεται παρουσαση του μυθιστορματος της Τατινας Αβρωφ Δκα ζως σε μα. Ελτε να γνωρσετε την γνωστη ζω του πολιτικο Ευγγελου Αβρωφ-Τοστσα μσα απ τη ματι της κρης του.

Δετε περισστερα…
  Δετε περισστερα…
Νες κυκλοφορες

Μποστ

Η ΦΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ

να ργο βαθτατα πολιτικ που, αν και δνει την εντπωση μιας απλς ανδυνης στιρας, γινε να απ τα δημοφιλστερα της σγχρονης νεοελληνικς δραματουργας. Οι υπλοιπες ιστορες που συμπεριλαμβνονται στην κδοση διατηρον τον αμμητο και ιδιατερα σαρκαστικ τνο του συγγραφα.
     
Marc Roche

ΟΙ BANKSTERS
Ταξδι στον κσμο των καπιταλιστν φλων μου

Η εξομολγηση ενς προσλυτου του καπιταλισμο ο οποος χασε την πστη του. ‘να αιχμηρ ργο που περιγρφει την ενισχυμενη αστθεια των αγορν και αποκρυπτογραφε το καζνο στο οποο χει εξελιχθε ο χρηματιστηριακς πλαντης.

12,20 € 10,98 €


 
15,50 € 13,95 €


Camilla Lackberg

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Στη να περιπτεια του Πτρικ και της Ερκα μια οικογνεια εξαφανζεται απ το σπτι της και η αστυνομα κατορθνει να βρει μνο την ενς τους κρη, την μπα. πειτα απ χρνια, ταν η μπα επιστρφει στο νησ, θα πσει θμα εμπρησμο. Η ρευνα για τον εμπρησμ θα φρει στην επιφνεια ευρματα που σχετζονται με την παλι υπθεση και ττε το κυνγι ενς αδστακτου δολοφνου ξεκιν…
     
Alexander Soderberg

Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ

Το δετερο βιβλο της τριλογας του Ανδαλουσιανο φλου με πρωταγωνστρια τη Σοφ Μπρνκμαν που χαρακτηρστηκε η γυναικεα εκδοχ του Νονο. Η Σφι συνδεται θελ της με την οργνωση του αρχιμαφιζου Χκτορ Γκουσμν, φλου και ασθεν της. Πολ γργορη πλοκ, διαρκες ανατροπς και κοσμπολτικο σκηνικ σε να κινηματογραφικ θρλερ χωρς ξεκθαρα καλος και κακος χαρακτρες.

18,80 € 16,92 €


 
16,60 € 14,94 €


Best Sellers

 
Paul Auster

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
    Ian Rankin

ΑΓΙΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ;
  Jo Nesbο

ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Παγκσμια ημρα κατ του καρκνου

Στις 4 Φεβρουαρου γιορτζουμε την Παγκσμια Ημρα κατ του Καρκνου, μιας ασθνειας που εναι υπεθυνη για το θνατο 7 εκατομμυρων ανθρπων κθε χρνο. Η Παγκσμια Ημρα Κατ του Καρκνου καθιερθηκε με πρωτοβουλα της Διεθνος νωσης κατ του Καρκνου (UICC), που εκπροσωπε 280 οργανσεις σε 90 χρες του κσμου. Η εκστρατεα ενημρωσης κθε χρνο στις 4 Φεβρουαρου δνει μφαση στην πρληψη και στη διαπστωση τι το 43% των καρκνων μπορον να αποφευχθον.

Σιντρτα Μοκερτζι
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
Βιογραφα του καρκνου

Με αφορμ την Παγκσμια Ημρα κατ του Καρκνου διαβστε το βιβλο Η μεγλη ασθνεια,  του Καθηγητ Ιατρικς Σιντρτα Μοκερτζι. Το βραβευμνο με Pulitzer ργο του Μοκερτζι αποτελε μια συναρπαστικ, βαθι ανθρπινη «βιογραφα» του καρκνου, απ τις πρτες τεκμηριωμνες εμφανσεις του χιλιδες χρνια πριν μχρι τις μρες μας. να σαρωτικ πος που πρωταγωνιστον λαμπρο ερευνητς, εμμονς, ριζικ νες θεραπεες, ενθαρρυντικς επιτυχες και τραγικς αποτυχες, καθς και ο αδυσπητος αγνας επιστημνων και ασθενν ενντια σε ναν εξσου αδυσπητο, πανοργο και απροσδιριστο εχθρ.

feedback
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ    Ιπποκρτους 118, 11472 – Αθνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr
$$UNSUBSCRIBELINK$$

Please consider the environment before printing
Αυτ το e-mail δεν μπορε να θεωρηθε spam εφσον αναγρφονται τα στοιχεα του αποστολα και οι διαδικασες διαγραφς απ τη λστα παραληπτν. Αν εσαστε σε αυτ τη λστα κατ λθος για οποιονδποτε λλο λγο θλετε να διαγραφε το e-mail σας, ειλξτε το παρακτω link UNSUBSCRIBE / ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Αυτ το μνυμα σμφωνα με το ρθρο 14 του Νμου 2672/1998 (ΦΕΚ 290 τ.Α) πληρο τις προποθσεις της Ευρωπακς νομοθεσας περ διαφημιστικν μηνυμτων: "Κθε μνυμα θα πρπει vα φρει τα πλρη στοιχεα του αποστολα ευκρινς και θα πρπει να δνει στον δκτη τη δυναττητα διαγραφς. Directiva2002/58/EC του Ευρωπακο Κοινοβουλου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπακο Κοινοβουλου".

twitter facebook youtube